Astra F Kullanıcıları Buraya

naptın burak ya.20000 liraya ne temiz sedan vtecler war.en azından koleksiyonluk araban olr.yani benim 20000 ytl olsa direk vtec alırdım :) yinede senin bilcein iş ;)
biliyorumda Gökhan buluşmaya gelseydin daha yakından tanırdın o fiyata BMWlerde var ona bakarsan veya küçüklüğümün aracı Golf4 lerde var;) ama işte koyu opelci olursan böle oluyo:D yoksa vtecleride bilirim bilmemmi;) bakma hondalarada hastayım ama içini hiç sevmiyorum :( bizim fkasa bile içi on basar o yüzden aslında:D

Opeli bilenler özellikle opel ustaları diğer kasalar içinde bizimkini özel bi yerde tutuyor gözlemlediğim kadarıyla.benim ustamın dediğine göre g kasadan daha dayanıklıymış bizim kasalar.samsundaki opel servisi de opelin en güzel arabalarından birine biniyosunuz kıymetini bilin demişti.:)

sana kesinlikle katılıyorum..ben EGR valf ini değiştirdim,usta dediki senin kasada bu ilk kez yapıyorum.g ve h kasalarda egr gibi bi çok parça bizim kasalara göre daha çabuk değişiyomuş.ayrıca son cümlende dediğin gibi "opelin en güzel arabalarından birine biniyosunuz kıymetini bilin" cümlesini istanbul dolmabahçe deki opel gerçek yetkilisi de aynı kelimeleri kullanarak söyledi.

sana kesinlikle katılıyorum..ben EGR valf ini değiştirdim,usta dediki senin kasada bu ilk kez yapıyorum.g ve h kasalarda egr gibi bi çok parça bizim kasalara göre daha çabuk değişiyomuş.ayrıca son cümlende dediğin gibi "opelin en güzel arabalarından birine biniyosunuz kıymetini bilin" cümlesini istanbul dolmabahçe deki opel gerçek yetkilisi de aynı kelimeleri kullanarak söyledi.
Efe abi aynen walla bana bu gidişle KASIRGAYı sizin sayenizde satamıcam :( ama doğru söze ne denilebilirki dediğim gibi çoğu usta öle diyor ;)

Burak eğer araban az yakıyosa ve arabanda sorun yoksa satma zaten bence.benimkisi otomatik olduğundan ve istanbul trafiğinde kaldığımdan çok fazla yakıyo.yukarıda okudum klasik olucak falan yazmış arkadaşlarımız,keşke olsa keşke klasik efsane haline gelse bizim F kasalar..yaza doğru F kasa buluşması yapalım benim önerim..neden yaza doğru derseniz benim okul yazın bitiyoda:D.

Burak eğer araban az yakıyosa ve arabanda sorun yoksa satma zaten bence.benimkisi otomatik olduğundan ve istanbul trafiğinde kaldığımdan çok fazla yakıyo.yukarıda okudum klasik olucak falan yazmış arkadaşlarımız,keşke olsa keşke klasik efsane haline gelse bizim F kasalar..yaza doğru F kasa buluşması yapalım benim önerim..neden yaza doğru derseniz benim okul yazın bitiyoda:D.
Efe abi gerçekten az yakıyo performanslı kullandığın zaman biraz fazla yakıyo ama hakkınıda veriyo sıfır arabayla aynı yürüyoz;) Klasik konusuna gelelim zaten SFİ GSİler Efsane oldu zaten darısı bizim araçlara:) buluşma konusuna gelirsek Efe abi ortak bi yer bulmak lazım biraz zor ama organize olursak neden olmasın:D

arkadaşlar tatil bitti kayseriye döndüm.bi de ne göreyim :eek:arabam üşümüş akü bitmiş.:cry:ara kablosu atarak çalıştırmanın elektronik devrelere zararı var mıdır sizce?yorumlarınızı bekliyorum:good:

arkadaşlar tatil bitti kayseriye döndüm.bi de ne göreyim :eek:arabam üşümüş akü bitmiş.:cry:ara kablosu atarak çalıştırmanın elektronik devrelere zararı var mıdır sizce?yorumlarınızı bekliyorum:good:
İlker abi aynı sıkıntı kasırgadada var hatta öleki marş motoru çok zor marş ediyo:D bakalım ne zaman çalıştırmıcak :( walla o konuda yardımcı olamıcam kusura bakma :( ayrıyaten bende şöle bişey ekleyim dediğim gibi çalıştırma zarar verirmi:confused:
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN

Byler kusura bakmazsanız benimde bi kaç sorum olacak:(
1-)motor ısınınca acaip bi egzoz dumanı var anlamadım gitti bide şıkır şıkır egzozdan ses geliyo kafayı yicem acaba ne olabilir:(
2-)19 litreyle kaç km gitceğini merak edip bi bakıyım dedim yaklaşık olarak 110 km gitti ama aracı o arada baya performanslı kullandım malesef:( acaba durum nasıl:good:
Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler:alkis:

ilker abi aynısı bize de oluyodu sorun şarj dinamosundaymış degiştirdiler işcilik dahil 270 ytl cik:):D ama simdi hiç bi sorun yok 20 gun yattı marşa bi bastk tık diye aldı walla ankaranın ayazında bizmki bide yuksek semt

bi sorum olacak otomatik kullananlara bzm f kasa otm. lerde 4 vites var demi max. yuksek hıza cıkarken sorun oluyomu ?? 160 da tıkanır gbime geliyoda :(

Geri