- Konuyu Başlatan
ha bu arada 2 kere 2de 100 yapmakla bu kadar fark etmez.benzinin kalitesi de kötü olabilir onu da göz önünde bulundur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Walla yanlış hesap bağdattan dönmedi ya İlker abi benim yanlış heaplamam sayesinde aracı biran Mustang yaptım yoksa 8,5-9 litre yakıyo ki tırsıp bide ta saniye gidip geldim orda baya bi alay konusu olduk yawwha bu arada 2 kere 2de 100 yapmakla bu kadar fark etmez.benzinin kalitesi de kötü olabilir onu da göz önünde bulundur.
Öle Kerim abi sen benim dediklerime bakma yanlış hesaplamalar yüzünden bu verileri elde ettim işin ehli hesao yapınca adam akıllı veriyi aldım ayrıca 700 km gidiyo bi depo benzinle ama tabiki bu uzun yol verisi Kerim abi :good:arkadaşlar benim arabam 400 km de 65 ytl benzin yaktı tabi 5,vites 3000 de sizce değer nasıl bana göre çok iyi çoğu sıfır arabalarda bile bu değer elde edilemez bence astra f in değerini bilelim
çok iyi bir rakam, ben ş.içi falan karışık (çoğunlukla işe gidip gelirken araba ısınmadan varıyorum) 50ytl ye 200km gidebiliyorumarkadaşlar benim arabam 400 km de 65 ytl benzin yaktı tabi 5,vites 3000 de sizce değer nasıl bana göre çok iyi çoğu sıfır arabalarda bile bu değer elde edilemez bence astra f in değerini bilelim
Onu bırak hakan abi Kaprisli Hondacıları bile şaşırttım arkadaş dio senin döküntüylemi kalkcam dedi neyse sen bilin dedim boşuna KASIRGA demiyoz dedim neyse gaza geldi...çok iyi bir rakam, ben ş.içi falan karışık (çoğunlukla işe gidip gelirken araba ısınmadan varıyorum) 50ytl ye 200km gidebiliyorum
5.vites 3000 daha deneyemedim ama daha önceleri bi denememde 5.7lt/100km yapmıştım ki yaşına göre muhteşem bi tüketim
Onu bırak hakan abi Kaprisli Hondacıları bile şaşırttım arkadaş dio senin döküntüylemi kalkcam dedi neyse sen bilin dedim boşuna KASIRGA demiyoz dedim neyse gaza geldi...
sonra 1de öndeyim ikide burun farkı 3de baya fark açtım ama 4de iesin burnunu gördüm gitti malesef ama baya zorladım
bi sorum olacak otomatik kullananlara bzm f kasa otm. lerde 4 vites var demi max. yuksek hıza cıkarken sorun oluyomu ?? 160 da tıkanır gbime geliyoda
arkadaşlar benim arabam 400 km de 65 ytl benzin yaktı tabi 5,vites 3000 de sizce değer nasıl bana göre çok iyi çoğu sıfır arabalarda bile bu değer elde edilemez bence astra f in değerini bilelim
Hocam süper rakamtoplam ne kadar yaktın ankara urfa?kaç km?arkadaşlar benim arabam 400 km de 65 ytl benzin yaktı tabi 5,vites 3000 de sizce değer nasıl bana göre çok iyi çoğu sıfır arabalarda bile bu değer elde edilemez bence astra f in değerini bilelim