Astra F Kullanıcıları Buraya

Mutlu bu gerçek tarih okuyunca nedemek istediğimi ve ne kadar asil bi kan taşıdığımızı anlıyacaksın.. sakın yanlış anlama sana yaptığın yanlış falan demiyorum tepkinde haklısın ama bayrağını taşıyacak kadar olmamalı biz TÜRK ler sadist değil vicdanlı insanlarız başkaların acılarını garip bi şekilde paylaşırız ama o bayrak içinde ölür ve öldürürüz...

Arkadaşlar öten benzin pompasını yenisiyle değiştirttim bugün.Adam hiç ikilemeden değiştirdi.sanırım bana taktığı parça çıkmaydı.neyse buna şükür diyelim.şu an hiç ses yok şeytan kulağına..memnunum

İlker geçmiş olsun ah bide ben şu direksiyon kutusunu tamir ettirsem de şu yağ kaçağından kurtulsam acayip sinir olmaktayım...

Arkadaşlar merhaba.Ben Sakarya'dan Osman Toprak. 95 model Astra f Gl arabam var. Arkadaşımdan böyle bir garajın varlığını duydum ve üye olmaya karar verdim.Umarım keyifli zamanlar ve paylaşımlar yaşarız..Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşlar merhaba.Ben Sakarya'dan Osman Toprak. 95 model Astra f Gl arabam var. Arkadaşımdan böyle bir garajın varlığını duydum ve üye olmaya karar verdim.Umarım keyifli zamanlar ve paylaşımlar yaşarız..Şimdiden teşekkürler.

Aramıza hoşgeldiniz:)

hoşgeldin
f kasa fanatizmi hat safhada burda

car 300 teybim arıza yaptı başka bir teyp taktım fakat dijital ekrandaki tarih gözükmüyor.Sitede bunun elektirikçiler tarafından yapıldığı yazılmış konu hakkında bilgisi olan varsa yardımlarını rica ediyorum.

Hoşgeldiniz garajımıza Osman bey.

aramıza hoşgeldiniz osman bey:)

Geri