Benim tavan aldığımda leş gibiydi.Sonaxın temizleme spreyi var.Camsil gibi sıkıp kuru bezle sildim.iki tane kullandım valla döşeme sıfır gibi oldu.Arkadaşlar bile şaşırmıştı yaptığım zaman.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Resmini bekliyoruz Alican inş. daha nice 136bin kmler görür ayrıca bizim aracında önceki sahibide içmiş yazın boya korumaya girerken ustaya dedim,biz hallederiz dedi ama tek sorun şöför koltuğunun üst kısmında nokta gibi leke çıkmamış artık oda nazarlık olarak duruyo Ayrıca hayatta izin vermem kendimde kullanmadığım için içilmesinede izin vermem dediğin gibi Alican leke oluşuyosizin tavanlar leş gibi olduğuna göre arabada sigara içiyorsunuz yada içilmesine izin veriyorsunuz. bilemedin önceki sahibi içmiş bizim arabaya şimdiye kadar bi tane bile yanan sigara girmediğinden tavan tertemiz koltuklarıda yazın silmeyi düşünüyorum.
bu arada dün eve geldim arabayı otoparka parkettim kadrana bi baktım km tam 136,000 de hemen resmini çektim daha öncede 130,000 de görmüştüm onu çekememiştim.
ah şu astra f çıtaları düştü düşecek ne yapcam :/ söksem dert boyası sökmesem dert yapışmıyorda..
Nasıl yapışmıyor?Yapışması lazım....Yada git çıkmacıya al yenilerinden..Benim sağ ön kapı vuruk motorsiklet çarptı..Çıtanında değişmesi lazım dedii usta...Yenisini yapıştıracagız dediler..Demekki yapışıyormuşş..Onu neyle ve ne kadara yapıştırıyorlar ögren bence...Gerçi uzun zamandan beri dertlisin,illaki araştırmışsındırda..Benimde aklıma bir tek bunlar geliyor...