Eğer aracınızda kasko varsa kasko şirketiylede konuşabilirsiniz eğer tavan problemim olsaydı karşılıksız serviste değiştirceklerdi ama sorun olmadığı için değiştirmedim belki ölede halledilebilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benim şöför tarafı birde bagaj kısmında var hafif sarkma bişiler düşünmek lazım ama yapıştırmadan korkuyorum leke olacak diye!!!Benim tavanda hiçbir sorun yok, Allah göstermesin olmasında.
Benimde tavanda çok küçük nokta şeklinde leke var Hüseyin abi gerçi dikkat etmedikçe belli bile olmuyo ama işte bir aralar ıslak bezle silcektim iyiki silmemişim yoksa sarkma belki bendede başlardı eğer abicim öle belirgin bişey değilse dursun ölebenimde tavan baya kirli. bide lambanın çevresinde derby bulaşıkları var ( aldığımdan beri) görmemeye özen gösteriyorum..
yaklaşık 156km=50tl benzin şehir içi bizim kasalarda normal !!Çeyrek depoyla şehiriçi 156 km gitti bakalm 1 depoyla 550 yı bulabılcekmıyız
yok ya dönüp bakan olmadıSaol Hakan abi sanada pantere teklifler geliyomu
ibrenin gösterdiğiyle ölçme her kısım aynı değilÇeyrek depoyla şehiriçi 156 km gitti bakalm 1 depoyla 550 yı bulabılcekmıyız
Hayırlısı olsun Hakan abi demek panter bizlerle yola devam edicekyok ya dönüp bakan olmadı
bi kişi 91 temprasına takas önerdi güldüm
ibrenin gösterdiğiyle ölçme her kısım aynı değil
50liraya 200km geziyorum bizim buralarda.
halilin temizlik yöntemine özendim benimki de leş gibi...