bu arada dün eve geldim arabayı otoparka parkettim kadrana bi baktım km tam 136,000 de hemen resmini çektim daha öncede 130,000 de görmüştüm onu çekememiştim.
bende bi kere 122,223 km iken yakalayıp çekmiştim 0 lılar denk gelmedi hiç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu arada dün eve geldim arabayı otoparka parkettim kadrana bi baktım km tam 136,000 de hemen resmini çektim daha öncede 130,000 de görmüştüm onu çekememiştim.
:d :d :dbende bi kere 122,223 km iken yakalayıp çekmiştim 0 lılar denk gelmedi hiç :d
Yaklaşık üç ay önce ön fren balata ve disk, arka balata ve kampanalara 200tl malzeme parası vermiştim(TRW marka).Şu an için gayet memnunum.arabamın bazı masrafları çıktı . opelparçacıda fiyatlar nasıl?
1. bakım seti 85 tl 5 lt gm yağ, orjinal yağ filtresi, hava polen benzin filtreleri, bosch buji
2. amortisör takozu çifti 40 tl
3. ön amortisör markası yok e maille öğreneceğim. çifti 108 tl
4. öndisk fren meyle veya trw marka 65 tl
5. ön balata trw veya roadhause marka 46 tl
6. arka fren balatası takımı 40 tl markası trw veya roadhause
fiyatlara ve bazılarının markalarına ne dersiniz? yakın zamanda bunları değiştireniniz oldu mu?
sanırım benim fiyatlar uygun gibi tabi trw olursaYaklaşık üç ay önce ön fren balata ve disk, arka balata ve kampanalara 200tl malzeme parası vermiştim(TRW marka).Şu an için gayet memnunum.