Aynalar dizayn harikası
özür yaaa en uyuz olduğum o salak aynalar yanı kaç kez yerden aldım.. bide bazı esnaf arkadaşlar .. kıyak olsun diye kapatmaya çalışıyorlar.. ellerinde kalıyor tabi... yüzlerindeki ifadelerini tahmin edin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynalar dizayn harikası
Farı su alan var mı bugün cok kar yağdı bende yollardaydım sanki benim sağ far su almış gibi ya da bana öle geldi
Süper... tahmin edebiliyorum.özür yaaa en uyuz olduğum o salak aynalar yanı kaç kez yerden aldım.. bide bazı esnaf arkadaşlar .. kıyak olsun diye kapatmaya çalışıyorlar.. ellerinde kalıyor tabi... yüzlerindeki ifadelerini tahmin edin..
benim de ön sinyaller su alıyor biraz.farlar sağlam şükürFarı su alan var mı bugün cok kar yağdı bende yollardaydım sanki benim sağ far su almış gibi ya da bana öle geldi
burak arabana çok iyibakıyosun kimse alınmasın ben sedandan hoşlanmıyorum ama burağınki çok güzellBugün arabamı özel servise götürdüm el freninde bosluk vardı onu sıkıladılar polen filtresi değişti far ayarları yapıldı sağ arka stop ampulu patlamıs onu degıstırdıler bide plakalık lambasına beyaz lamba taktırttım triger i 61binde değişmiştik 3 sene olmus su an araca 105 binde usta 115binde degiselim dedi ancak şöylede birsey de söyledi aracın trigeri km si gelsin gelmesin 5 sene icinde degismek zorundaymıs yane 5 sene icinde 60 bin km yapmayan araclarında trigeri degismesi lazımmmıs onun dısında amortisor değiştirecek arkadslar varsa kışın değişilmesini pek önermiyorlar nisan mayıs aylarında değişmek lazımmış.
burak arabana çok iyibakıyosun kimse alınmasın ben sedandan hoşlanmıyorum ama burağınki çok güzell