Pazardı ya bugun herkes gezmistir giremedik foruma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mehmet abicim yormazsa Borbet güzel janttır ama şu son günlerde benim kafamda vectra 1.6 GL jantı veya tigra jantı düşünüyorum eçenlerde bir F kasada gördüm çok orj. durmuşArkadaşlar,
Bu jant...
Benim bu araca,
Sizce nasıl olur ?..Yakışır mı ?!..Taksici işi mi olur ?!..Yorumlarınız benim için önemli...
Katılıyorum Burak abi Kasırgayla estik kavurduk ortalığı biraz kerata oda özlemişPazardı ya bugun herkes gezmistir giremedik foruma.
Mehmet abicim yormazsa Borbet güzel janttır ama şu son günlerde benim kafamda vectra 1.6 GL jantı veya tigra jantı düşünüyorum eçenlerde bir F kasada gördüm çok orj. durmuş
Sana bunun cevabını verdim Mehmet,13 Borbet niye alırsın? 16 olsa tamam..13 niye diyorum..gerek yok çok ciddiyim.
para ödemiceksende takma..13 ne abicim bisiklet gibi..orjinal kalsın apaçi model yapma
Hayırlısı olsun en azından görmüş olursun aklıma şöle bi fikirde gelmedi değil taktıktan sonra çamurluk payını kapatacak kadar alçatmak var aslında tam sürüngen olurSağol Burak..!
Abicim jant beleş düştü elime.. Önümüzdeki hafta sonu araca takıp deneme yapıcam, resimleri de atarım buraya, üzerinde bakın bakalım birde ona göre karar verelim diyorum...Sonuçta 16'yı bende biliyorum ama bu jantlar elime geçmişken değerlendireyim dedim... Yoksa bende biliyorum piyasa da ne jantlar var...