Geçmiş olsun Hakan...Ama bu konuda bir bilgim yok...Ne olduğunu öğrendiğinde buraya yazarasın....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
arkadaşlar
derdim var yetişin
sabah işe gelirken evden çıktım bişey yok, fabrikaya vardım manevra yaparken bi baktım direksiyon mekanik olmuş ağırlaşmış
şimdi dönüş yolunda bikaç işim var usta da 30km mesafede
sizce ne oldu yağ mı boşalttı acaba? yoksa pompa mı arızalandı??
Hakan koçaman bi geçmiş olsun:
Benim direksiyon kutusu bayadır sorunlu ..keçeler bozulmış tabiki yağ kaçırmakta ama zorlarsam kaçırmakta .. genellikle araç yürümeden direksiyona kumanda vermem ama bazan daracık yerlere ( bazan yer bulmak bile mucize oluyor bizim buraladarda) park ederken mecburen zorluyoruz o da yağı kaçırtmakta... inşallah senin boru parlağı falan dır zira pompa 600 civarı.. kutu ise 1750 ancak her ikiside onarılmakta onların fiyatlarıda 150-250 arası istiyorlar ( + sökme takma işçiliği )
onun adı torpido alt rafı ya da kasetlik ama bulman biraz zor bence ;bende bulsam alırım;sıfırının olduğunu sanmıyorum ama çıkmacılara bak istersen....arkadaşlar bir de şu parçanın adı nedir? bundan ben bulup alamaz mıyım biyerlerden?
burak kardeşim fotonu kullanıyorum müsadenle
torpido gözü altındaki raf gibi parça
bu bende yok ama istiyorum ıvır zıvır koymak için çok iyi bişey
95 ve sonrasındaki dolu modellerde var bildiğim kadarıyla....nasıl yani o raf sizinkilerde yok mu. Oda mı opsiyonel miş yoksa