bizde ötv indiriminden faydalansak mı acaba diye düşünüyoruz. Astra dizel enjoy+elegance 33 gibi bi fiyata indi aslında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoşgeldiniz aramıza...selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de f ci oldum süper
Tekrar aramıza o zaman hoşgeldin cengiz demek sende benim gibi vazgeçtin hayırlısı işte benimde vazgeçmemin sebebi aracı zaten elden geçirmiş olmamdı onca uğraşıp adam edip sonrada satmak içimden gelmedi
uzun bi aradan sonra tekrardan merhabalar bende son 2 ay diyordum ama yok vazgeçtim F ayrı bir şey cidden, arabamı toplamadan satayım diyordum vazgeçtim. Gaz Taktıracam sorun yasamam umarım.lastik alıcam , bide kaportadada rutuş tamponlara boya , pasta cila , bide bakım yaptımmı bi daha arkama bakmam 2000-2500 civarı tutacak gibime geliyor ama tutsun ya aracımı seviyorum deger rahat rahat binerim hem
Cengiz, senin araca taliptim ama cevap vermedin uzun zamandır...İlanına yazmıştım...Senden cevap çıkmayınca Corsa aldık...
Cengiz, senin araca taliptim ama cevap vermedin uzun zamandır...İlanına yazmıştım...Senden cevap çıkmayınca Corsa aldık...
Herkese slm arkadaşlar......
Bak o zaman zevki doruklarda yaşıcan demekki Yannız cengiz LPGyi takmadan motoru komple bakımdan geçir özellikle ateşleme sistemini buji buji kablolarını falan sonra sıkıntı yaşama sonra rötüşten sonra ankarada uygun fiyata kaliteli boya koruma yapan yer bulursan bence direk 5 aşamalı koruma yaptır yaldır yaldır parlasın derimburak ben seni satmış gibi gormuştum ya çok sevindim açıkcası satmadıgına.biliyorsun beni bende pek ısınamamıştım ama yok abi f harbi ayrı bişey hafta sonu 4 lastik alıyorum bide BRC lpg taktırcam ( araca eziyet olmaz umarım ), mayıs haziran gibide hafif rutuş orasına burasına tamamdır bundan sonra buralardayım zaten yav
Bak o zaman zevki doruklarda yaşıcan demekki Yannız cengiz LPGyi takmadan motoru komple bakımdan geçir özellikle ateşleme sistemini buji buji kablolarını falan sonra sıkıntı yaşama sonra rötüşten sonra ankarada uygun fiyata kaliteli boya koruma yapan yer bulursan bence direk 5 aşamalı koruma yaptır yaldır yaldır parlasın derim