Son 3-4 ay f kasayla sonra elveda...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne almayı düşünüyorsun burak.f kasayı arama sonraSon 3-4 ay f kasayla sonra elveda...
f kasa ayrı bır eglence tutku yaa bende 97 model beyaz var jantı taktım angelları taktım sıra geldi ıc dekorasyonu degıstırmeye...
hoşgeldin aracın hayırlı olsunselam arkadaşlar aranıza yeni katıldım ben de f ci oldum süper
valla ilker opel mühendislerini birdaha kutladım, yağsız kalmasına rağmen pompada hiç sorun yok sanıyorum bi nevi emniyet mevcut.bunla geçmiş olsun hakan.rekor önemli değil.pompaya bişe olmasın
işte f kasa aşkıf kasa ayrı bır eglence tutku yaa bende 97 model beyaz var jantı taktım angelları taktım sıra geldi ıc dekorasyonu degıstırmeye...
ne almayı düşünüyorsun burak.f kasayı arama sonra
inşallah değerini bilen birine gider diyorum.yani f kasa arayanlar olursa öneririm senin arabayıAslında yeni polo düşünüyordum o da ekimde çıkacakmış şu 3 ay içerisinde ötv'den yararlanmak lazım bizim arabada 12 yaşına geldi şu an için honda civic olabilir eğer biraz daha borca girebilirsem a3te düşünebilirm.
Tekrar aramıza o zaman hoşgeldin cengiz demek sende benim gibi vazgeçtin hayırlısı işte benimde vazgeçmemin sebebi aracı zaten elden geçirmiş olmamdı onca uğraşıp adam edip sonrada satmak içimden gelmediuzun bi aradan sonra tekrardan merhabalar bende son 2 ay diyordum ama yok vazgeçtim F ayrı bir şey cidden, arabamı toplamadan satayım diyordum vazgeçtim. Gaz Taktıracam sorun yasamam umarım.lastik alıcam , bide kaportadada rutuş tamponlara boya , pasta cila , bide bakım yaptımmı bi daha arkama bakmam 2000-2500 civarı tutacak gibime geliyor ama tutsun ya aracımı seviyorum deger rahat rahat binerim hem