Bende gecen sene mayısta aldım bridgestone turanza er300 aynen tanesi 130dan 520 e gelmisti.
peki nasıl güzelmi lastiker ses falan yapmıyordur inş ya :s
Cengiz aldığın lastikler 55 yanakmı?
195 / 60 /15
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bende gecen sene mayısta aldım bridgestone turanza er300 aynen tanesi 130dan 520 e gelmisti.
Cengiz aldığın lastikler 55 yanakmı?
peki nasıl güzelmi lastiker ses falan yapmıyordur inş ya :s
195 / 60 /15
bizde impetus2 var er300 lerle aynı hamur kalite sadece desen farkı var dediler aynı banttan çıkıyor dediler. impetus ları alalı bir sene oldu nerydeyse ama seri kalkışlarda yokuş yukarı kalkışlarda kuru-ıslak farketmez çok fazla patinaja kalıyor. ya ben fazla seri kalkıyorum yada lastiklerde problem var
bu arada sahibinden de gezerken şu araca rastladım çok hoşuma gitti takas mı yapsak neyapsak
http://www.sahibinden.com/58_000_km_de_98_model_astra-80WQQaXQQ12119385WQQpXQQdisplayitem
Hıımm..Şuan benimkilerde 195/60/15 ama arabayı yüksek yapıyor... 55 yanaklar daha pahalı diye duymuştum..Ama ne olursa olsun 55 yanak almayı düşünüyorum...
Alican bende de İmpetus var ama pati çekmiyor araba..Asnırım sen cok seri kalkıyorsun..
Linkteki araba gerçekten güzel ama uzun zamandır satılık listesinde..Ayrıca ayn kasa için araba değiştirmeye değmez..
ben geçen ay 195-50-15 aldım maxxis tahminimden iyi çıktılar yol tutuş felan harika diyebilirim
merhaba arkadaşlar!
f kasa otomatik bir astra almaya hazırlanan biri olarak siz astra f sahiplerine sormak istiyorum. bu aracın motoru normal şartlarda kaç bin km de rektifiyeye gelir. karşıma 150 bin ve üzeri km de çıkan araçlara ne gözle bakmalıyım. aracı alırsam uzun yıllar kullanmayı düşünüyorum.
ya acaba benim aracta suanda 195/60/15 var yarın yeni lastik alıcam ama:S ne bilim 55 yada 50 ye mi ceksem acaba :S
50 ye geçince sarsıntılar daha bariz belli oluyor yalnız dikkat ediyorsan eğer tavsiye etmem en ideali bana göre 55 yanak