Birşey sökülüp takılıp orjinalliği bozuldumu ben huylanıyorum zaten benimde direksiyondan ufak bir ses geliyor ama duymamızlıktan gelıyorum acıyorum muziği ses fln kalmıyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Birşey sökülüp takılıp orjinalliği bozuldumu ben huylanıyorum zaten benimde direksiyondan ufak bir ses geliyor ama duymamızlıktan gelıyorum acıyorum muziği ses fln kalmıyor.
Walla abicim garanti veriyosa kaçırma derim Çünkü gerçekten çok iyi fiyatAbi inşallah bir an önce düzelir...Bende arabanın bir yerini ellettikten sonra korkuyorum daha dandik olmuştur falan diye...Bu gün fiyat aldım komple boyaya sokuyorum arabayı...Camlar dahil sökülecek..Paslı ve çürük yerler güzelce elden geçecek sonra komple boyanacak...1500 tl nasıl sizce..
Abi inşallah bir an önce düzelir...Bende arabanın bir yerini ellettikten sonra korkuyorum daha dandik olmuştur falan diye...Bu gün fiyat aldım komple boyaya sokuyorum arabayı...Camlar dahil sökülecek..Paslı ve çürük yerler güzelce elden geçecek sonra komple boyanacak...1500 tl nasıl sizce..
teşekkür ederim abi....Ah benimki ses yapsaydı yada dışarıya yağ kaçırmaya devam etseydi elletmiyecektim ama yağı direksiyonun altından ayaklarıma vermeye başlayınca pes ettim..
Sercan Cat kardeşim doğum günün kutlu olsun .... çok yıllara sağlık mutluluk ve sevdiklerinle birlikte....