Bende kıbrısa gidecektim 4 gunluk 23 nisan tatilinde iptal ettim son anda mersine gidip gelebilirim şimdilik yarın vakit bulursam angelları taktırtcam.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayırlı olsun abicim benimde aklımda yoktu son anda annemde ısrar edince oralara gelelim dedik bakalım şimdilik rota özvatan belki ordanda Nevşehir ve Avanos gidebiliriz Dahada kesmezse Kayseriyede inebiliriz ama şuan için öle bir plan yok hatta Develi daha ağır basıyoBende kıbrısa gidecektim 4 gunluk 23 nisan tatilinde iptal ettim son anda mersine gidip gelebilirim şimdilik yarın vakit bulursam angelları taktırtcam.
Bende kıbrısa gidecektim 4 gunluk 23 nisan tatilinde iptal ettim son anda mersine gidip gelebilirim şimdilik yarın vakit bulursam angelları taktırtcam.
Eskişehiremi geldin tüh yeni haberim oluyoya neyse cengiz hayırlısı olsun yollar nasıl acaba Bakalım bende çarşamba sabahı çıkmayı düşünüyorum yola umarım yoğun trafik olmaz 650 kmyi 4de 3 depoyla gitmeyi planlıyorum bakalım sonuç ne olacak genelde o civarlarda gidiyo ama altına inebilcezmi bakalım biraz sabırlı olsam 110 geçmesem düşer ama bir süre insanda sabır kalmıyo
Saol Cengiz bende seher vaktinde çıkarım demek CDyi sağlam yapmak lazım anlaşıldı 100'ü geçemicez 23 nisanda çıkcaktım kalabalık olabilir diye 1 gün öncesinden çıkayım dedim Sağlık olsun Cengiz bir ara müsait olduğun zaman haberleşelimde kasırganın kankisi falan 3 F kasa toplanırızevet ya burak dün geldim gittim ya bi gün buluşalım söyle opelleri bi çekeklim yan yana ya , gelicem kısa zamanda memleket esk sonucta, bu ara işlerim çok yogun yogun olmasa her hafta oradayımda , ankara- esk arası çok güzeldi kalabalık değildi. ama ankaradan esk yonune sabah 07:30 da cıktım yola 3 tane radar vardı , dönüştete 2 tane radar insan sıkılıyorya 100 le giderken hız sınırlarını biraz yükseltseler cok güzel olucak :d
normalll gelmis bence çünkü benimkide 80 lira gaza ankara kayseri-kayseri-ankara yaptıbilmiyorum bnde 90 la gidiyorum lpg var tek fark otomatik olması bnmki 130-140 yakıyo uzun yolda..
Walla abi bana tatil değil ama ben ettim yeter biraz tatil yapmak lazım çok çalıştık devlet yerlerinde öle olması lazım ama 2 tatilin arası tatildir23 NİSAN perşembe tamamda, cuma da tatil dimi arkadaşlar?
İyi olur tabi Hakan abi azda olsa bi değişiklik iyi oluyor bende fazla kalamıcam 5-6 gün en fazla aslında şuan derslerin en karışık olduğu zaman ama çok sıkıldım bi gidip gelmek iyi gelir23 nisanda kriz etkisiyle 4 gün haftasonu
ben de eskişehire uçacam sanırım
epeydir uzun yola çıkmamıştık araba bi açılsın bakalım