Benimde sağ arka kapı açılmıyor kilit oynuyordu ama sanırım hiç oynamıyor neden oldu acaba ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimde sağ arka kapı açılmıyor kilit oynuyordu ama sanırım hiç oynamıyor neden oldu acaba ?
benim aracımda 94 model ve life 1.4 dolayısıyla ön camlar manuel; ancak;eski sahibi elektrikliye çevirmiş;fakat bu çevirme ilk başlarda hoşuma gitmiyordu; nedeni ise prjinali gibi değildi; kapı içine gelen kablolar; direkteki kapı soketi delinerek geçirilmişti; bu delikler dardı ve sıkışıp sürekli çıkıyordu soket ve dolayısıyla merkezi kilit iptal oluyordu; hoparlörden ses gelmiyordu v.s., ayrıca sol ön kapıda bulunan düğme kartında lehim çatlağı vardı; ben aracı aldıktan sonra bunları farkettim ve müdahele ettim; cam düğmelerini onardım; kabloların geçeceği delikleri genişlettim; sol ön kapının iç tesiatını yeniden sardım vs. v.s.; sana tavsiyem bu camları otomatiğe çevirme işini iyi düşünöen; opelde cam krikosu sağlam ve yağlanmış olduktan sonra manuel camda problem çıkacağını düşünmüyorum; benimde arka camlar hala manuel ama kuş kadar hafif açılıp kapanıyor; piyasada uzakdoğu malı cam kitleri var; ortalama iki cam için 60 tl + işçilik ödersin ama tam verim alabilirmisin bilemem; benim cam motorları alman malı; ve kaliteli motorlar;çin malı motor ne kadar dayanır bilemem; iyi bir motorun fiyatıda yüksek olur haliyle; eğer bir hurdacıdan komple çıkma kit bulabilirsen çok daha iyi olur bence;eğer maliyet çok gelirse manuel camlarını iyi bir kaportacıya giderek tamir ettirebilirsin; anten işine gelince; benimde motorlu anten kırıktı aracı aldığımda; 10 tl ye bire bir yerine oturan manuel anten aldım; yanlız uçları birbirine uymuyor;ben ucunu lehim yaptım; piyasada 40-50 ytl ye motorlu çinmalı antenler var ama motorlu anten alırsan çelik halatlı al; bu arada orjinali 120 tl civarı ve orjinal anten kapalı konumda da çekiyor;ancak sonradan taktığım bu manuel anten kapalıyken fazla çekmiyor.....
Mutlu abi benimki hiç açılmaz oldu gerçi arkaylapek işim olmuyor binerse bi kişi öne bimiyor işte şimdilik öle dursun bakalm binende soldan insin binsin.
Burak, bu arada farlar çok şık, güle güle kullan...!
Mutlu abi benimki hiç açılmaz oldu gerçi arkaylapek işim olmuyor binerse bi kişi öne bimiyor işte şimdilik öle dursun bakalm binende soldan insin binsin.