Astra F Kullanıcıları Buraya

Astra F 4X4... :D Nette gördüm, paylaşayım dedim..:D

4x4mk3astra.jpg
yuh artık :D

Abi orjinal Şahin jantı desek tamam haklısın senin jant doğru ama malesef Şahin jantı demiyoruz burada :)
opel ilk bunu dizayn etmiş koymuş sonra apaçiler takınca üretimden almışlar :D:D

demek ne kelime haykırıyorum :D
:hıh: :hıh: :hıh:
Bi kerem benim janttır :kop: corsanın kapağıyla uyum sağlayan tek f kasa jantı :kop: Bu arada uygun fiyata 2.el kışlık lastik aldık ;) sahibide 2 ay kullanmış jantıyla beraber 300tlye mal oldu bize +zincirinide verdi saolsun :) 185/65/14
iymiş valla
güle güle eskit

........ " soyle yillar mi daha hizli bir kursun mu
boyle sensiz her gun biraz yok olusum mu " .... :(

dram yapma abi ne güzel makara kukara yapıyoz şurda
güzelmiş nerden bu sözler?

teşekkür ederim. böyle bir sayfayı k,m açtı oluşturdu bilmiyorunm ancak her türlü soruma aldığım yeterli cevaplar ve önceki sayfalardaki seviyeli iletişim doğrusu insanı memnuın ediyor. iyi ki astra f almışım iyiki böyle bir sayfa var teşekkür ederim.
selam aramıza hoşgeldin.bu topiği acizane ben açtım:)

Murat abii yarın Allah nasip ederse Gönen'e gidicem...Eğer fırsatını bulursam ararım seni görüşürüz inşallah...

ah be kardeşim yeni gördüm mesajını cebini aradım ama numara kullanılmıyor dedi..( 0 537 498 99 77 ) umarım uğrarsın tanışırırız.. ancak ct ve pazar hariç 17 den sonra gelmeye çalış işler baya yoğun izin almak sıkıntılı..

Geri