Astra F Kullanıcıları Buraya

Selam F ciler,
Barış bey aracın hayırlı olsun aramıza da hoşgeldin

Evet orjinal F kasa jantı 14" tir ama sizin lastiğinizin 175 tabanı varsa çok problem olmaz 13" lerle devam edebilirsiniz tabi jant lastik değiştirmek istemezseniz..Eğer değiştireceksenizde 15" ten yukarıya çıkmayın derim çünkü arabayı yoruyo. Benim 185/55/15 lastiklerim,sizin 175/65/13..çok bi fark yoktur yere basma açısından. O yüzden lastik konusunu dert etmeyin.

efe orjinal f kasa jantı benim janttır :D:D başkası olamaz :D:D

Selam F ciler,
Barış bey aracın hayırlı olsun aramıza da hoşgeldin

efe orjinal f kasa jantı benim janttır :D:D başkası olamaz :D:D
:hıh: :hıh: :hıh:
Bi kerem benim janttır :kop: corsanın kapağıyla uyum sağlayan tek f kasa jantı :kop: Bu arada uygun fiyata 2.el kışlık lastik aldık ;) sahibide 2 ay kullanmış jantıyla beraber 300tlye mal oldu bize +zincirinide verdi saolsun :) 185/65/14

Astra F 4X4... :D Nette gördüm, paylaşayım dedim..:D

4x4mk3astra.jpg

bizim stepne 175-65-14 bizden önceki sahibi 185-60-14 takmış onları değiştirirken bizde stepnedekiyle aynı mı yapsak dedik sonra vazgeçtik 185-60-14 taktık yine. Gl lerin orjinali 175-65-14 onu biliyorum :D ama lastik ülkeden ülkeye değişiyor benim bildiğim yani o ülkedeki temsilcinin istediği lastikle geliyor. tabi arabaya uygun olan boyutta :D

Murat abii yarın Allah nasip ederse Gönen'e gidicem...Eğer fırsatını bulursam ararım seni görüşürüz inşallah...

herkese günaydınlar olsun. günün aydın, kazançlarınız hayırlı olsun. tüm hoşfgeldin dileklerinize teşekkürler. hoş buldum...

Geri