Astra F Kullanıcıları Buraya

burak inanamazsınn 3000 devirde otomatik olmasınA Rağmen süper manuel olsaydı daha fazla ses çıkardı..bu egsoz el yapımıymış ondan :D sağol

ihşallah denk gelmeyiz burak :D
sağol :D yakında video ekilcem ..
Hep aklımda olup vazgeçtiğim konulardan birisi :( bekliyoruz videolarını o zaman sercan ;)

Hayırlı olsun cengiz inş. usta işini temiz çıkarır ;) ondan sonra durmak yok yola devam :) :) :) bakıma boyadan çıktıktan sonramı gidecek ;)

alican o arabalar 1.9-1.7 dizeller, şu anki mazot fiyatlarıyla senin astradan çok az yakacaklarını umuyosan yanlış olur
he değişiklik için istiyosan seat iyi göründü bana da ;)

1.3 doblo almayayım 5.vites fuzuli idi onlarda :)
4le son hıza çıkıyodu :D
Alican Hakan abiye katılıyorum bencede 3 aşağı 5 yukarı farkeder ;) bide vergiside farlı olucak :( ama değişiklik elbette iyi olur :D

arkadaşlar benim lastik işine yardımlarınızı bekliyorum
185 lik mi 195 lik mi?
hangi ölçüleri alayaım?
marka ve model öneriniz ne?

Benim arac sedan su an 195/60/15 kullanıyorum marka olarak michelinde bazen sorunlar olabiliyor energy saver lar vardı en son bridgestone da da turanza er 300 al alırsın onun dısında son zamanlardalux araclardada görmeye basladım hankook markasını onuda arastır istersen.

Birde bugün özel servise gittim şu konuya bakarsanız sevinirim...

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?p=951774#post951774

Son düzenleme:
ben 195-50-15 maxxis v serisi kullanıyorum verimindende oldukça memnunum hem kalkış hem fren olarak

Bir selam verelim Astra F'ci arkadaşlara
Herkese Hayırlı Günler-Kazasız-Belasız Sürüşler

Sevgilerle

Hayırlı olsun cengiz inş. usta işini temiz çıkarır ;) ondan sonra durmak yok yola devam :) :) :) bakıma boyadan çıktıktan sonramı gidecek ;)

saol burak :) işi baya iyi yapıyor gibi geldi bana cumayı iple cekiyorum.bakımı falan hepsisi hallettirdim, lpg ayarlarını bi kez daha yaptırdım cillop gibi suanda arac :D boyadan cıkıncada binmek kalıyor bana geriye :D

Geri