Astra F Kullanıcıları Buraya

arkadaşlar bi de bu lastik alırken hız ve yük taşıma özelliklerine dikkat edin dediler.
ben bilmiyorum ki orjinal ölçülerini.
şaştım kaldım.

arkadaşlar herkese selamlar. aracım özellikle sabah 10-15 dakikla hatta yarım saat 1 den ikiye geçişleri gayt sert oluyor. bu vurma şeklinde değil, birden öne doğru itme şeklinde gerçekleşmektedir. ancak arac ısındıktan sonra bu normale dönüyor. gecişler gayet yumuşak oluyor. bu modeller böylemidir. yoksa bir aksilik mi var ?

arkadaşlar herkese selamlar. aracım özellikle sabah 10-15 dakikla hatta yarım saat 1 den ikiye geçişleri gayt sert oluyor. bu vurma şeklinde değil, birden öne doğru itme şeklinde gerçekleşmektedir. ancak arac ısındıktan sonra bu normale dönüyor. gecişler gayet yumuşak oluyor. bu modeller böylemidir. yoksa bir aksilik mi var ?

1den 2 ye değil de 1. vitese geçişler sert olur bu modellerde ancak 1den 2 ye geçişlerde bi sorun yaşanmaması lazım .

1den 2 ye değil de 1. vitese geçişler sert olur bu modellerde ancak 1den 2 ye geçişlerde bi sorun yaşanmaması lazım .

1. vitese derken 2 den bire duruş geçişlerinde mi bahsediyorsunuz. eğer o ise hiç bir sıkıntı yok. hatta hissetmerk için kulak kabartıyorum anam nafile. ancak sabah soğukken geçişler sert oluyor. vuruntulu değil. sadece ileri doğru iterek geçiyor.

Sabahları ilk çalıştığında normal ama öyle yarım saat fln sürmemesi lazım sorun devam ederse o vitesin ordaki deriyi çıkarıp sprey sıkıolar tıkır tıkır geciyor o zaman bende bugun aldım arabayı amortisorler rot basları z rotu degıstı bakalm her gören araba kac model cok temiz diye soruyor off nazar degecek diye korkuyorum yine :(

iyi geceler astra sevenler bendede astra var ama GL mi gls mi anlamadım bana bi yardımcı olurmusunuz. daha yeni almdım arabamı
ruhsatta gls yazıyor
arbanın yanında GL arkasında 1,6 Sİ
bu arada 94 model

Geri