Astra F Kullanıcıları Buraya

selam arkadaşlar.nasılsınız görüşmeyeli.bu süre zarfı içerisinde üzüleceğinizi tahmin ettiğim bir haberim var.astra f mi sattım.2006 clio symbol alize 1.5dci aldım.takasladım yani.bana kızmazsınız umarım:rolleyes:benim araba beni gönülsüz etti biliyosunuz.hayırlısı diyelim artık.yeni arabamı da sevdim.

selam arkadaşlar.nasılsınız görüşmeyeli.bu süre zarfı içerisinde üzüleceğinizi tahmin ettiğim bir haberim var.astra f mi sattım.2006 clio symbol alize 1.5dci aldım.takasladım yani.bana kızmazsınız umarım:rolleyes:benim araba beni gönülsüz etti biliyosunuz.hayırlısı diyelim artık.yeni arabamı da sevdim.

hayırlısı olsun kazasız belasız sürüşler dilerim ilker abi

ıyı yapmısn yıldırımın yerı bende cok onemlı yerıı vardır onun ıcın koydum :)
en sevimli devrimci :D

biz sana sevmiyoz İlker
hem astrayı sat hem reno al
2 si birden üst üste

Hayırlı olsun İlker abi
konuşmuyoz renocularla efe :D:D

İlker hayırlı olsun yeni araban güle güle bin, dizelmiş de bol bol gezersin artık

en sevimli devrimci :D

biz sana sevmiyoz İlker
hem astrayı sat hem reno al
2 si birden üst üste

konuşmuyoz renocularla efe :D:D

İlker hayırlı olsun yeni araban güle güle bin, dizelmiş de bol bol gezersin artık
sağol hakan.daha iyileri senin olsun inşallah.km ye 100 bin yakıyo işte.avantajı bu:)

Kargoda dahil 330 geldi 2 taksit su an 355 ytl ben bu siteden aldım

http://www.tuningpiyasa.com/pinfo.asp?pid=1038

@İlker abi

Güle güle bin o gün bakmaya gelcem diyordun bende bekledim arasın diyede yoğundun sanırım arac kac bin'De?
sağol burakcım.Allah daha iyisini sizlere nasib etsin.o gün belki 15 arabaya baktım.çok yoğundum kusura bakma.başka bir gün telafi ederiz inşallah.ya inan temiz araba bulmak çok zor.bi albea dan bahsediyodum ya.adam dioki sağ iki kapı sacı değişik diyo.bi baktım arabada hal kalmamış.hava yastığı bile açık:mad:bu arabayı samsundan getirdim.amcamın oğlu galerici.temiz bi araba var gel dedi.biz de aldık.araba 85 binde.hiç boya darbe yok.bir süre sorunsuz binerim gibime geliyor.yakıt desen yok gibi bişe.100 bin kmde;)

Geri