Astra F Kullanıcıları Buraya

sağol burakcım.Allah daha iyisini sizlere nasib etsin.o gün belki 15 arabaya baktım.çok yoğundum kusura bakma.başka bir gün telafi ederiz inşallah.ya inan temiz araba bulmak çok zor.bi albea dan bahsediyodum ya.adam dioki sağ iki kapı sacı değişik diyo.bi baktım arabada hal kalmamış.hava yastığı bile açık:mad:bu arabayı samsundan getirdim.amcamın oğlu galerici.temiz bi araba var gel dedi.biz de aldık.araba 85 binde.hiç boya darbe yok.bir süre sorunsuz binerim gibime geliyor.yakıt desen yok gibi bişe.100 bin kmde;)
Hayırlısı olsun İlker abi gün gelicek bizde satıcaz zaten F-saneleri satışına ilk sen başladın bu akımda böle başlar ve gider :) 1.5dci ler güzeldir allah ağız tadıyla bindirmek nasip etsin ilker abicim hayırlı olsun ;)

selam arkadaşlar.nasılsınız görüşmeyeli.bu süre zarfı içerisinde üzüleceğinizi tahmin ettiğim bir haberim var.astra f mi sattım.2006 clio symbol alize 1.5dci aldım.takasladım yani.bana kızmazsınız umarım:rolleyes:benim araba beni gönülsüz etti biliyosunuz.hayırlısı diyelim artık.yeni arabamı da sevdim.

demek sattın hayırlısı olsun. ikisini bi kıyasla da buraya yaz bi zahmet. belki düşünenler vardır kimbilir..:D

selam arkadaşlar.nasılsınız görüşmeyeli.bu süre zarfı içerisinde üzüleceğinizi tahmin ettiğim bir haberim var.astra f mi sattım.2006 clio symbol alize 1.5dci aldım.takasladım yani.bana kızmazsınız umarım:rolleyes:benim araba beni gönülsüz etti biliyosunuz.hayırlısı diyelim artık.yeni arabamı da sevdim.

hayırlı uğurlu olsun; astra f yi aratır bence clio ama alize full olanı galiba; dizel olması biraz dezavantaj olabilir eğer çok km yapmıyorsan; motorun bakımına çok özen göstermelisin; kullandığın yakıtta çok iyi olmalı; clio-megane dizel ;yakıttan ya da turbodan motoru yediği zaman ortalama 3500 tl masraf çıkarıyor ;bunu düşünerek hep düzgün yakıt almanı öneririm....

arkadaşlar 11 e sattım üzerine 5 verdim.16 ya geldi bana clio.kıyaslamaya sıra gelince;astra ile clio tabiki kıyaslanmaz ama benim aracın 97 bunun da 2006 olduğunu düşünürsek kıyaslama yapabiliriz.clio çok daha yumuşak bir araba hızı hiç belli etmiyor ve yakıtı az.hafif bir araç olmasına rağmen yola gidişi çok tatlı.dezavantajları ise kaporta çok zayıf(sanırım yakıttan tasarruf edelim diye kaportayı hafif tutmuşlar araç 940kg)arkada diz mesafesi astraya göre baya dar.virajları asla astra f yi tutmaz.sonuçta yeni model bir araç olmasının keyfi bana yetiyor arkadaşlar.65 bg olmasına rağmen kedi gibi pratik bir araba.140-150 ile rampa çıkışı var bu da turbonun avantajı tabi.bu arada rektefe maliyeti en düşük dizel motor.(1500tl)ayrıca enjektörleri artık tamir edilebiliyor.ama yakıtı çok seçiyormuş.ben shell v-power dizelden şaşmıycam gibi görünüyor.düşünen arkadaşlar için tavsiye ederim.benzinliğe gidince moraliniz düzeliyor inanın.öyle abartıldığı gibi kağıt gibi falan da değil.gayet konforlu.

İlker abi hayırlı olsun fiesta filan diyodun clio kısmetmiş demek :D hayırlı olsun. Fotolarını görmek isteriz :D

arkadaşlar 11 e sattım üzerine 5 verdim.16 ya geldi bana clio.kıyaslamaya sıra gelince;astra ile clio tabiki kıyaslanmaz ama benim aracın 97 bunun da 2006 olduğunu düşünürsek kıyaslama yapabiliriz.clio çok daha yumuşak bir araba hızı hiç belli etmiyor ve yakıtı az.hafif bir araç olmasına rağmen yola gidişi çok tatlı.dezavantajları ise kaporta çok zayıf(sanırım yakıttan tasarruf edelim diye kaportayı hafif tutmuşlar araç 940kg)arkada diz mesafesi astraya göre baya dar.virajları asla astra f yi tutmaz.sonuçta yeni model bir araç olmasının keyfi bana yetiyor arkadaşlar.65 bg olmasına rağmen kedi gibi pratik bir araba.140-150 ile rampa çıkışı var bu da turbonun avantajı tabi.bu arada rektefe maliyeti en düşük dizel motor.(1500tl)ayrıca enjektörleri artık tamir edilebiliyor.ama yakıtı çok seçiyormuş.ben shell v-power dizelden şaşmıycam gibi görünüyor.düşünen arkadaşlar için tavsiye ederim.benzinliğe gidince moraliniz düzeliyor inanın.öyle abartıldığı gibi kağıt gibi falan da değil.gayet konforlu.
vayy be ilker abi iyi yapmılsın hayırlısı olsun güle güle bin...bizi ihmal etme ama renocuda olsan profilinde yaşat astra f i...:D
sen mutlu isen rahat san boşver gerisini abi..:)

Geri