Astra F Kullanıcıları Buraya

2001-2002 2. faz megane coupe 1.6 otomatik full+ deri koltuk ile pazarlık halindeyim garaj..

Hayırlısı olsun İlker abi gün gelicek bizde satıcaz zaten F-saneleri satışına ilk sen başladın bu akımda böle başlar ve gider :) 1.5dci ler güzeldir allah ağız tadıyla bindirmek nasip etsin ilker abicim hayırlı olsun ;)
sağol burakcım Allah sizlere daha iyilerini versin inşallah:)

vayy be ilker abi iyi yapmılsın hayırlısı olsun güle güle bin...bizi ihmal etme ama renocuda olsan profilinde yaşat astra f i...:D
sen mutlu isen rahat san boşver gerisini abi..:)
sağol sercanım.sattım satacam derken sonunda gitti bizim Fsane:Dtabiki gönlüm sizlerle hep burada olacam zaten.size bir sır vereyim.bugün renaultclubtr ye üye oldum.ama bir soruya 1 günde cevap zor alıyorsun.bizim topik ve opelim net gerçekten çok iyiymiş daha ii anladım;)bizim diyorum bakınn hala bizim:D

İlker hayırlı olsun kardeşim.....İnşallah güzel dünlerde kullanırsın...İlker belki biliyorsundur ama ben yinede yazayım dediimm. Arabayı stop etmeden önce biraz rolantide çalıştır turbo kendine gelsin..Yoksa iş açarsın başına...Hayırlı olsun tekrar..

Efe inşallah pazarlık umduğun gibi gerçekleşir ve istediğin arabayı alırsın......

2001 diyorum Neo..ilk kasa coupe diil.. Makyajlı varya onlar işte. çok şık araba

2001 diyorum Neo..ilk kasa coupe diil.. Makyajlı varya onlar işte. çok şık araba
bu mu?
12441437_1.jpg

beğendim diyemicem ama hayırlısı olsun :) sen beğeniyosan mesele yok

Geri