selam arkadaşlar bu x16xel ecu çıkma bildiğiniz varmı fiyat olarak felan bi yardımcı olsanız ne yapcan diye sormayın kafayı sıyırdım sonunda bagajı boşaltıyorum motoru dolduracam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hadi hayırlı olsun Murat abi bende kafayı sıyırdım aracı bıraktım sevise ince ayar çekilecek bi iki gün özliyeceğim keratayıselam arkadaşlar bu x16xel ecu çıkma bildiğiniz varmı fiyat olarak felan bi yardımcı olsanız ne yapcan diye sormayın kafayı sıyırdım sonunda bagajı boşaltıyorum motoru dolduracam
Hoşgeldin aramıza F-saneler kulübümerhaba arkadaslar bende geldim.
ben almayı düşünen arkadaşlara tavsiye ediyorum.sonuçta 16 milyara 2006 model dizel araç çok da kullanışlı ve sorunsuzhayırlı olsun 11 e iyi vermişsin ama sanki üste 5 lira çok gibi geldi bana. ikisinin mukayesesini iyi yapmışsın.tşklrr.. bende arasıra astradan inip clioya biniyorum ve söylediğin farkları fazlasıyla hissediyorum. en önemliside yol tutuşş kesinlikle kıyaslanamaz bile.. bu yüzden astracı arkadaşlar sakın f-saneleri satıp clio falan almayınnn sonra yolda görünce içiniz cız eder.. benden söylemesii
Haftasonu bende mersine gittim h kasayla 180 binlira yaktı yarım depoyla gittim hız 90-130 arası.