Astra F Kullanıcıları Buraya

ilk zamanlar bende biran önce kurtulayım şu arabadan diyordum :) ama nedense bi anda aşık oldum, eski haliyle satmayı düşündüğüm aracımı sonra hızlı bir kararla, surasını burasını yapıp bineyim dedim ve uyguladım :D önce 4 lastik , BRC lpg kiti , kaporta boya işlemleri , genel bakım , araba suanda cillop :D nazar degmez inş, artık bende F-sane yi sürdürmeyi düşünüyorum. bakalım baskılara ne kadar direnecem :D

iyi akşamlar arkadaşlar astra arabasına angal far takan varmı resmi olan yüklerse sevinirim hep nasıl durduğunu merak etmişimdir.

F-sane yi satmayı düşünenlere :D
a48b6e95de5d9a14.jpg

4a60db11f4e83f05.jpg

cabtp06.jpg

cabcarbon34.jpg

karbon kaplama plakalık çerçevesi çok güzel olmuş:rolleyes:
sin6.jpg

F-sane yi satmayı düşünenlere :D
sin6.jpg
Gerçekten on numara Önder hele şu araca bayıldım yaldır yaldır parlatmış eleman :) :) :) ama artık değişim zamanı geldi gibi :( hele bugün bi tane otomobil prgramını izlerken yeni nesil astrayıda tanıtırkende 10.nesil astra yakında trafikte olcak diyince insanın içinden bi ses artık değiştirmenin vakti geldi demiyo değil yani :) hele fotojenik astra fotolarını görünce daha bi şevkle satmak istiyo ama imkan olmadığı için böyle devam ediyoruz :(

Gerçekten on numara Önder hele şu araca bayıldım yaldır yaldır parlatmış eleman :) :) :) ama artık değişim zamanı geldi gibi :( hele bugün bi tane otomobil prgramını izlerken yeni nesil astrayıda tanıtırkende 10.nesil astra yakında trafikte olcak diyince insanın içinden bi ses artık değiştirmenin vakti geldi demiyo değil yani :) hele fotojenik astra fotolarını görünce daha bi şevkle satmak istiyo ama imkan olmadığı için böyle devam ediyoruz :(

aslında öyle burak ama yaşına rağmen yinede her isteğimi karşılıyor bu araç hatta maddi durum olsa şu bodykitten düşünürdüm . bunu sattığına değecek bir araç için 8-10bin tl koymak lazım öbür türlü alınan her araç bunları aratır gibi geliyor.

arkadaşlar 11 e sattım üzerine 5 verdim.16 ya geldi bana clio.kıyaslamaya sıra gelince;astra ile clio tabiki kıyaslanmaz ama benim aracın 97 bunun da 2006 olduğunu düşünürsek kıyaslama yapabiliriz.clio çok daha yumuşak bir araba hızı hiç belli etmiyor ve yakıtı az.hafif bir araç olmasına rağmen yola gidişi çok tatlı.dezavantajları ise kaporta çok zayıf(sanırım yakıttan tasarruf edelim diye kaportayı hafif tutmuşlar araç 940kg)arkada diz mesafesi astraya göre baya dar.virajları asla astra f yi tutmaz.sonuçta yeni model bir araç olmasının keyfi bana yetiyor arkadaşlar.65 bg olmasına rağmen kedi gibi pratik bir araba.140-150 ile rampa çıkışı var bu da turbonun avantajı tabi.bu arada rektefe maliyeti en düşük dizel motor.(1500tl)ayrıca enjektörleri artık tamir edilebiliyor.ama yakıtı çok seçiyormuş.ben shell v-power dizelden şaşmıycam gibi görünüyor.düşünen arkadaşlar için tavsiye ederim.benzinliğe gidince moraliniz düzeliyor inanın.öyle abartıldığı gibi kağıt gibi falan da değil.gayet konforlu.
hayırlı olsun 11 e iyi vermişsin ama sanki üste 5 lira çok gibi geldi bana. ikisinin mukayesesini iyi yapmışsın.tşklrr.. bende arasıra astradan inip clioya biniyorum ve söylediğin farkları fazlasıyla hissediyorum. en önemliside yol tutuşş kesinlikle kıyaslanamaz bile.. bu yüzden astracı arkadaşlar sakın f-saneleri satıp clio falan almayınnn :) sonra yolda görünce içiniz cız eder.. benden söylemesii

herkese günaydınlar. hayırlı işleriniz olsun. hafta sonu mersin e gittim. gitemden önce Ankara BRC Bölge BAyii mavidenizlere uğradım. Ferhat usta ilgilendi. bir iki önemsiz şikayetim vardı. arac malum ist hava şartlarına göre ayarlı idi. Onu ayarlatmak amacı ile gittiğimde hacayı EGR valfine (yanlış hatırlamıyorsam) taşıyan 15 cm uzunluğunda bir ucu yarık bir lastik hortum çıkarttı. "bu araç bu şekilde hem tekleme yapar hem çok yakar iyi ki gelmişsiniz dedi. motor ustasıda aynı sorun (tekleme için) için hava filresnden sonraki kelebek için "temzilenmesi lazım bi ara geniş zasmanda gel bakalım demişti". aslında ustama güvenirim de ama gözden kaçmış olmalı. ya da umarım öle olmuştur. yakıtı da ölçme fırsatı buldum tabi. 56 lt gazla 695 km (ort 110 km hız, 3 kişi klima kapalı) yaktı. değişen hortumun kesinlikle yakıta buyuk artısı oldu. Ankarada olan arkadaşlara mavdenizleri tavsiye ederim. güleyryüz, açıklaycı bilgi ve hizmet. buradan her ne kadar duymasa da Ferhat ustaya teşekkürler.

Geri