Astra F Kullanıcıları Buraya

Murat abi bu arada emme manifoldu olayını naptın kaldımı :( walla ses olayı olmasa aklımda headersla var yani :) ama onlara izin çıkmıyo malesef :(

bnde egsoz sesinden rahtsız olup söktürdüm dün...polis görünce tırsmaktan sıkıldım her çevirmede bir heyecann oh rahatım şimdi...performans egsoz var satılıkk süper ses veriyoo :D:D
İşte Sercan aslında aracın son rötüşü olabilecek parçalardan biri ama dediğin gibi ses olayına giremiyorum ne kadar sessiz o kadar iyi :( hayırlı satışlar :)

Evet Kasırganın işi bitmiş almaya gittim ustamla ufak bi teste çıktık tek kelimeyle kusursuz olmuş :) kusursuz demek bile az kalır direk şiir gibi olmuş ;) hatta kalkışları çok felaket az bi gaza fazla dokun direk lastik sarıyo :) artık kasırgaya dahada bişey yapmıcam bence yeterli :) orda yıkarken kaportada gözüme bi kaç noksanlıklar denk geldi inş. onlarıda bi ara hallederim ;)

İlker sen o sebeble takılmıyordun anlaşıldı......şaka bi yana yeni makinan hayırlı uğurlu sevdiklerinle seni istediğin yerlere sağlam yormadan hesaplı götürsün...

:kop: :kop: :kop: Walla çok doğru noktaya değindin Alican bi zamanlar bende mag.2'lere bakıyodum dynamicII lere kısmet değilmiş :) :) :) yakındada seninkide giderse burda kala kala bi avuç F kasacı olucaz :(

benimki şimdilik burda bi yanım sat gitsin diyor bi yanımda satmadan bi lpg sağlam bir bakım birde angel film xenon filan yapıp bir kaç sene daha bin diyor. :D benzin zamları aynen devam ederse bende astrayı accentle albeayla takasladık filan diye gelirsem şaşırmayın :D . Gerçi sınıf düşürmem en kötü ihtimal cerato filan olur oda zaten elantrayla yani doğal olarak astrayla aynı sınfta.

İlker sen o sebeble takılmıyordun anlaşıldı......şaka bi yana yeni makinan hayırlı uğurlu sevdiklerinle seni istediğin yerlere sağlam yormadan hesaplı götürsün...
yok murat abi ya alakası yok.bayadır elim varmıyordu arabayı yeni aldım zaten.sağol abi daha iyileri senin olsun inşallah:)

Geri