benzinle değil mi ?
Evet benzinli.
@canse
Kıbrıs'a gidersem alım ben o egzozu orda hersey serbest nede olsa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benzinle değil mi ?
Murat abi bu arada emme manifoldu olayını naptın kaldımı walla ses olayı olmasa aklımda headersla var yani ama onlara izin çıkmıyo malesef
İşte Sercan aslında aracın son rötüşü olabilecek parçalardan biri ama dediğin gibi ses olayına giremiyorum ne kadar sessiz o kadar iyi hayırlı satışlarbnde egsoz sesinden rahtsız olup söktürdüm dün...polis görünce tırsmaktan sıkıldım her çevirmede bir heyecann oh rahatım şimdi...performans egsoz var satılıkk süper ses veriyoo
Walla çok doğru noktaya değindin Alican bi zamanlar bende mag.2'lere bakıyodum dynamicII lere kısmet değilmiş yakındada seninkide giderse burda kala kala bi avuç F kasacı olucaz
sağol gürkan abi.daha iyileri sizlerin olsunİlker yeni aracın hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
yok murat abi ya alakası yok.bayadır elim varmıyordu arabayı yeni aldım zaten.sağol abi daha iyileri senin olsun inşallahİlker sen o sebeble takılmıyordun anlaşıldı......şaka bi yana yeni makinan hayırlı uğurlu sevdiklerinle seni istediğin yerlere sağlam yormadan hesaplı götürsün...
merhaba arkadaslar bende geldim.