Astra F Kullanıcıları Buraya

selamlar f clup bu aralar pek aktif değiliz; bende epeydir yazamıyorum; canlanalım biraz....

F ciler ne bu sessizlik :D 138 bin i devirdik almaz olaydım şu ehliyeti :D km aldı başını gidiyor :D

s.a. f ciler

arabama kipada ucuz yollu satılan deriye benzetilmeye çalışılmış koltuk kılıfları aldım taktım

hiç koltuk kılıfı kullanmadığımdan takarken şahin doğan sürücüsü gibi bi his geldi içime ama gözüm alıştı
siyah falan baya hoş durdu yani

resimlerini eklerim yakında

güle güle kullan
resim koy da biz de görelim
ben de almayı düşünüyorum kılıf
ama kumaş kırmızı siyah desenli. fiyatları nasıldır?

s.a. f ciler

arabama kipada ucuz yollu satılan deriye benzetilmeye çalışılmış koltuk kılıfları aldım taktım

hiç koltuk kılıfı kullanmadığımdan takarken şahin doğan sürücüsü gibi bi his geldi içime ama gözüm alıştı

Jantlarında var,tam oldun sen abi :) Astra SLX :) [Mutlu abi senden de yorum bekliyorum :) ]

Yarın ulaş bana iş yerimden uzun zaman oldu konuşamıyoruz özledim :)

s.a. f ciler

Deri çakması koltuk kılıfı,Doğan Slx çakması Jantlar,birde havalı kornaya,elinde tespih oldumu tamam oldu işte :kop::kop: Hee unutmadan altada Neon ışık yaptırmak lazım.. :kop:

Hayırlı olsun kardeşim...Resimleri bekliyoruz...Kırdıysam affola..Nazımız geçiyor diye yazıyorum... :)

F kasacılar ortalıkta sizin f kasalar 7ye 8 e anca satılır gibi laflar dolanıyor ne düşünüyorsunuz. :D 10 un altına inerse satmam bakımını cilasını filan yaptırır cam bi vitrin yaptırırm bizim otoparka içine koyarım. En azından para etmiyorsa hatıra olur :D

F kasacılar ortalıkta sizin f kasalar 7ye 8 e anca satılır gibi laflar dolanıyor ne düşünüyorsunuz. :D 10 un altına inerse satmam bakımını cilasını filan yaptırır cam bi vitrin yaptırırm bizim otoparka içine koyarım. En azından para etmiyorsa hatıra olur :D

o fiyata satacağıma hurdaya çıkana kadar kullanırım :) performansı iyi güvenlik yol tutuş fena değil yakıtı sakin kullanımlarda düşük görüş açıları çok iyi daha ne olsun :D ayrıca 7-8 e ancak 93-94 modelleri alabilirler 96 ve üstü temizse 10dan başlayıp 13 e kadar gidiyor hatta 15 isteyenlerde var :D

o fiyata satacağıma hurdaya çıkana kadar kullanırım :) performansı iyi güvenlik yol tutuş fena değil yakıtı sakin kullanımlarda düşük görüş açıları çok iyi daha ne olsun :D ayrıca 7-8 e ancak 93-94 modelleri alabilirler 96 ve üstü temizse 10dan başlayıp 13 e kadar gidiyor hatta 15 isteyenlerde var :D

Önder yol tutuşu fena değil demişsin fena değil olduğuna emin misin? Bi problem olmasın seninkinde. :D Bizimki yüksek hızda direksyonu kırınca yola yapışıyor :D :D

Geri