Astra F Kullanıcıları Buraya

abilerim merhaba. bu konuya fazla bakamıyorum ne yazıkkı ama siz değerli abilerimin bir fikrini almak istedim:) bızde f kasa sw var.haziran ayı içerisinde arabaca ön,arka tampon eki,yan marspiyel vs yapılacak.Allah tan bir aksilik cıkmazsa agustos gibi jant lastık almayı dusunuyorum.Tamponlar yapıldıktan sonra arabaya oturacak jant olarak ne önerirsiniz?sizin fikirlerinız benım için çok önemlı simdiden tesekkür ederim:)saygılar..

jant büyüklük olarak nasıl olacak 15-16-17 inç ? krom mu normal mi ?
ayrıca ekler irmscher ,steinmetz yada özel nasıl bir şey düşünüyorsunuz?

Yaz geldi ya birer tane cabrio almak lazım :)

DSC00412.JPG

product_thumb.php

product_thumb.php

İlkercim takılıyorum :) ...Benim arkadaşta eski hb clio var...Biraz seyahat ettim..Benim arabadan rahat ve güvenilir gelmedi..Ama tabii 2000 model falandıı....Seninki yükek model illaki değişim olmuştur...Hayırlısı olsun inşallah...Dertlerinden kurtuldunya buda herşeye değer.. :)
sağol mulu kardeş Allah sana daha iyilerini nasip etsin:)

Bir f kasayı daha kaybettik ama en azından opel gelmiş yine yerine hayırlı olsun Secan abi ;)

jant büyüklük olarak nasıl olacak 15-16-17 inç ? krom mu normal mi ?
ayrıca ekler irmscher ,steinmetz yada özel nasıl bir şey düşünüyorsunuz?

tampon ekleri fiberden yapılacak ne yazıkkı.jant olarak 17 inç düşünüyorum.özellıkle ofsetlı jant alıcam.zenon vs yapıldıktan sonra ekstra bişeye gerek görmüyorum.ofsetlı jant olarak önerilecek jantların resımlerını eklersenız sevinirim.ağustos sonuna doğru jantlar yapılcak..şimdiden tskler önerıler için

tampon ekleri fiberden yapılacak ne yazıkkı.jant olarak 17 inç düşünüyorum.özellıkle ofsetlı jant alıcam.zenon vs yapıldıktan sonra ekstra bişeye gerek görmüyorum.ofsetlı jant olarak önerilecek jantların resımlerını eklersenız sevinirim.ağustos sonuna doğru jantlar yapılcak..şimdiden tskler önerıler için

17 inç bizim araçlar için biraz fazla 15 inç bile çukurlarda tedirgin ediyor 17 inç türkiye yollarına uymaz diye düşünüyorum ayrıa 17 inç jant alırsanız yay da takmanız lazım 150€ luk masrafta o :D kısaca 16 dan yukarısını asla önermem. tampon eki olarakta irmscherinkiler baya güzel hatta uygun yapan bir yer bulursanız banada haber verin

Geri