Astra F Kullanıcıları Buraya

Önder yol tutuşu fena değil demişsin fena değil olduğuna emin misin? Bi problem olmasın seninkinde. :D Bizimki yüksek hızda direksyonu kırınca yola yapışıyor :D :D

şimdi bi focusla fln kıyaslayınca biraz zayıf kalıyor özellikle direksiyon tepkileri olarak fordlar o açıdan daha net
ancak genel olarak başarılı tabi;)

F kasacılar ortalıkta sizin f kasalar 7ye 8 e anca satılır gibi laflar dolanıyor ne düşünüyorsunuz. :D 10 un altına inerse satmam bakımını cilasını filan yaptırır cam bi vitrin yaptırırm bizim otoparka içine koyarım. En azından para etmiyorsa hatıra olur :D
alicanım sen ne yaptın ya hepten öldürdün 11den aşşağı astra f yok piyasada

Jantlarında var,tam oldun sen abi :) Astra SLX :) [Mutlu abi senden de yorum bekliyorum :) ]

Yarın ulaş bana iş yerimden uzun zaman oldu konuşamıyoruz özledim :)
:kop:

mail yazıyorum hemen

1.6 nın yanındaki 16v yi söküp i.e yazalım :D birde 5vites tabi :D
:kop:

5 vites yazısını ben de düşündüm aslında :D:D
Deri çakması koltuk kılıfı,Doğan Slx çakması Jantlar,birde havalı kornaya,elinde tespih oldumu tamam oldu işte :kop::kop: Hee unutmadan altada Neon ışık yaptırmak lazım.. :kop:

Hayırlı olsun kardeşim...Resimleri bekliyoruz...Kırdıysam affola..Nazımız geçiyor diye yazıyorum... :)

:kop: valla iyiydi bunlar

aynen tarif ettiğiniz gibi bi hisse kapıldım kılıfları geçirirken, bi hüzün kapladı içimi ama döşemeler çok kötü durumdaydı, temizletmeye de elim değmedi ben de buldum 34tl ye promosyonlu taktım.

tesbihim var vites kolunda hemide 2 tane
3.sünü arıyorum en özeli sedef tesbihim kayıp bulduğumda onu da eklicem

şimdi bi focusla fln kıyaslayınca biraz zayıf kalıyor özellikle direksiyon tepkileri olarak fordlar o açıdan daha net
ancak genel olarak başarılı tabi;)

ben yol tutuş konusunda biçok yeni arabayı yeriz diye düşünüyorum.
adapazarı eskişehir yolunda tecrübe edilmiştir.
3.16yı bile deli etmiştim gülümbe rampasında, burakla alican bilir orayı ;)

fiyat yorumlarına gelince benim arabam 12bin lira, yersen revani yemezsan pırasa aşı diyorum soranlara :D

Bende bu haftasonu vakit bulabilirsem halı yıkama makinesi ile koltukları yıkayacam.

bitane de sony mp3 çalar aldım sahi onu da takıcam yakında kısmetse
doğanlarda var mıdır ondan bilmem ama :D

aklıma geldi yazmazsam çatlarım;

arka camın oraya bitane de örgü karpuz koyucam tam olsun olmuşken dimi :):)

yol tutuş konusunda bir çok arabayı yeriz. Focus ile yaş olarak aramızda en azından 7-8 yaş olmasına rağmen kafa kafya gelir yol tutuşta. Mersin yolunda yeni yapolan otobana girerken megane ıı kendisinni benim kzıımla bir tutnca yaslanıyordu rejüje bi fren bi panik anca topladı. 1995 yılındaki teknoloji ile 2000 üstü teknoloji açısından kıyaslandığında "yol tutuş fena değil" bence de araca bieraz haksızlık gibi geldi. ankara dan selamlar.

Son düzenleme:
tmm yol tutuş iyidir ancak astra g veya focusların yol tutuşuda bizim araçlardan iyidir :D durum bu kimse gücenmesin ancak yol tutuşu kötüdür demiyorum bi aile aracı için oldukça iyi.

focusa bişi diyemem ama astra g kasa bizimkiler(f kasalar) kadar virajda iyi değil bizim kasalar daha oturaklı kalıyor virajlarda!!!

Geri