Astra F Kullanıcıları Buraya

Hocam hangi göğüs kaplama..[/quote]

Ben cd calar'ın etrafını gri folyoyla kapladım ama alt taraflara dokunamadım orayada hazır yapıştırma oluyor ya şu şekilde bizim araçlara uynanından lazım;

41041_kucuk.jpg

ahanda koltuk kılıflarımın resimleri,
o potlukları da halledebilsem süper olcak ama sanırım bi şekilde yapıştırmak lazım onu önlemek için

dsc00125t.jpg

dsc00126w.jpg

:kop:

ben yol tutuş konusunda biçok yeni arabayı yeriz diye düşünüyorum.
adapazarı eskişehir yolunda tecrübe edilmiştir.
3.16yı bile deli etmiştim gülümbe rampasında, burakla alican bilir orayı ;)

Ahh ahh bilmez miyim. :D ne eğleniyoruz o rampada babamla :D bi kere clio symbol gaza geldi ensesine yapıştık gidiyoruz adam viraja giriyor sağ sol yapıyor zar zor çıkıyor virajdan nerdeyse iki tekere kalkıcak. Annem arkadan yavaş yavaş diye bağırıyor bize :D Babamda annemi şu şekilde rahatlatıyor: Öndeki reno varya o takla atana kadar bize birşey olmaz o takla attıktan sonra bizim birazcık daha payımız var demektir biraz daha hızlı gidebiliriz. :D :D

(İlker abi alınma sakın o zamanlar sende F kasacıydın bilseydim symbol alıcağını uğraşmazdım o symbol le :D )

Bu arada yeni yol yapıldı artık bilceğin dışından gidiyor yol o rapmayı kullanamıyacağız :(
arada yeni yoldan çıkıp oraya gireriz 3. vites dip gaz kamyonlarla virajları dönüp yokuş tırmanmaya çalışan arabaların içinden geçeriz :D :D :D .

Hakan abi kılıflar güzel olmuş :D onun üstünde niye Type-S filan yazmıyor :D :P
birde sanki direksyon fazla yatık gibi geldi daha dik olması gerekmiyor mu yoksa resim açısından mı öyle göründü bana.

Son düzenleme:
resim açısı + koltuk açısı olabilir :)
yeni yolda güzel ama, manyak kamyon konvoylarından kurtulcaz ;)

koltuklara değil de arka cama crayz drayvır gibi bişi yazdırim bari de tam olsun :D:D

resim açısı + koltuk açısı olabilir :)
yeni yolda güzel ama, manyak kamyon konvoylarından kurtulcaz ;)

koltuklara değil de arka cama crayz drayvır gibi bişi yazdırim bari de tam olsun :D:D

hakan abi fena durmuyor bence kılıflar ;)
ayrıca arkaya kırmızı büyük harflerle deli çoban yazdın mı üstüne tanımam:D

Geri