meraklandım hee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ustaya gösterdiğimde iyi durumda olduğunu söyledi mayıs ta.aldığında triger değişmiş miydi? servis kaydı vs. gördün mü?
80binde ilk değişiyo veya 70 tam hatırlamıyorum ondan sonra 60ar binlik aralıklarda değişiyo.
değiştiğine emin değilsen hemen gidip değiştir, sonuçları felaket olur
yukarda reklamı goruyorsunuz.
ben sımdi agır bakıma girsem her seyiyle balata-fren-triger-ön takımlar-falan filan pek de anlamam bu islerden daha yeni ilk aracım olduğu için.
ne tutar tahmininiz. var mı??
Şöylebi tahmini fiyat cıkartayım ben size devamlı titiz bi adam oldugun için geneldeki fiyatları soyleyeyim.
Triger = 300 Civarı
Balata = 70
Ön Takım. Takozlar Falan Filan Bi Bakım. Değişeçek Büyük bi parça yoksa 100
gibi olur tahmınmce büyük bi agır bakım istiyorsunuz 700-800 arası değişir gibime geliyor :S
bu tahmini fiyatlar servis fiyatları mı?
800-200=600 liraya altı taksit iyi gibi
siz ağır bakımlarını hangi km lerde yaptırdınız?servis fiyatı bu civarda cıkmaz daha kabarık olur gibime geliyor üzerine basarak söylüyorum benim tahmınımce gittiğim ustanın yaklaşık fiyatları üzerinden yazdım.serviste triger 500 civarı diye duymuştum :S o yüzden servis biraz daha pahalı olur
Aynen Cengiz 100binde adan zye bakıma girdi allah kaza bela göstermezse 150veya160 binde bi dahaki ağır bakımı bu arada ben trigeri 3 sene önce 250 vermiştim yanlış hatırlamıyorsam bu %20 indirim filan hikayesiylebenim 140000. de agır bakım halledildi suanda arac 162000 oldu maşallah diyeyim yag ve suyu koyup biniyorum :S
kaça mal oldu size 100 bin bakımıAynen Cengiz 100binde adan zye bakıma girdi allah kaza bela göstermezse 150veya160 binde bi dahaki ağır bakımı bu arada ben trigeri 3 sene önce 250 vermiştim yanlış hatırlamıyorsam bu %20 indirim filan hikayesiyle