Astra F Kullanıcıları Buraya

tamam burak :D ey yakın zamanda gelicem sen düz bi yol ayarla :D seyitgazi yolu yeni yapıldı baya düzlemişler ama asfaltını sevmedim oranında :D

wala saglam bi acık hava filtresinin baya bi katkısı oluyor diyorlar ama denemeyi düşünüyorum :D
Yokya Cengiz sen yanlış anladın :( hiç kardeşler birbiriyle yarışırmı :) elimizde 3 tane F kasa var daha hangisi daha iyi yürür bilmeyiz :) Şahsen bilmekte istemem ;)
Bu arada açık hava filtresi tek başına hiçbişey malesef :( girişi rahatlatdığın kadar çıkışıda rahatlatmak lazım her ikisi rahatladığı zaman ateşlemeyi güçlendirmek lazım bu 3ü 1 arada oldumu süper olur :)

chip tuning + hava filtresi + katalizör iptali + performans son susturucu toplamda 12-15 hp civarı vermesi lazım teorik olarak:D
İşte Önderin dediği gibi ama daha kapsamlı düşünmek lazım :) ama kapsamlı düşününce tabiki kesenin ağzı açılıyo malesef :( ama bunlarda baya etkiler tabiki ;) kat iptaliyle beraber ben headers diyorum :) bide tabi sorun çıkarmıyacak güzel bir yazılım ;)

Yokya Cengiz sen yanlış anladın :( hiç kardeşler birbiriyle yarışırmı :) elimizde 3 tane F kasa var daha hangisi daha iyi yürür bilmeyiz :) Şahsen bilmekte istemem ;)
Bu arada açık hava filtresi tek başına hiçbişey malesef :( girişi rahatlatdığın kadar çıkışıda rahatlatmak lazım her ikisi rahatladığı zaman ateşlemeyi güçlendirmek lazım bu 3ü 1 arada oldumu süper olur :)

burak kusura bakma ya :( :( bu ara benim kafa yerinde değil pek :) şimdi okuyunca anladım cümlenin neresinden okuduysam :D

ya siz mühendis misiniz
ne kadar çok şey biliyorsunuz.::)))
sayenizde bişeyler kapıyoruz.bravo..

ya siz mühendis misiniz
ne kadar çok şey biliyorsunuz.::)))
sayenizde bişeyler kapıyoruz.bravo..
Yok ama bu gidişle tekniker olucam herhalde :kop: 4 senedir adam etmek için tanışmadığım usta kalmadı :) (tabi adam etmekten kastım daha iyi nasıl performans alabiliriz diye ;)) yoksa allaha şükür başımı ağrıtmadı 4 senedir ufak tefek sıkıntıları oldu oda zaten sıfır arabada bile oluyo :(

beyler tepe aydınlatmasını ledlerle değiştirmek ve ayak bölgesine ledli aydınlatma yapmak istiyorum bazı konular var ama çok karmaşık geldi bu uygulamaları yapan varmı aramızdan açıklayabilirse nasıl yapıldığını çok güzel olur :D

ayrıca karbon kaplama olayınıda düşünüyorum ancak konsolu sökmek biraz zor gibi gözüküyor vidaları nerelerdedir bilen varsa açıklarsa sevinirim

Son düzenleme:
beyler tepe aydınlatması ve ayak bölgesi aydınlatmayı ledlerle değiştirmek istiyorum bazı konular var ama çok karmaşık geldi bu uygulamaları yapan varmı aramızdan açıklayabilirse nasıl yapıldığını çok güzel olur :D

ayrıca karbon kaplama olayınıda düşünüyorum ancak konsolu sökmek biraz zor gibi gözüküyor vidaları nerelerdedir bilen varsa açıklarsa sevinirim
Önderim yanlış anlamada ışık olmuyoya :( ama sitede aracına uygulayan üyemizde mevcut ;) karbon plakalığa süper olur ;) Ayrıca konsolu söktüğün zaman geri ii takman lazım ayrıca bi madde vardı aklımda şuan değil takarkende ondanda sür yoksa çukurdan geçerken gacırdar filan allah muhafaza ;)

Önderim yanlış anlamada ışık olmuyoya :( ama sitede aracına uygulayan üyemizde mevcut ;) karbon plakalığa süper olur ;) Ayrıca konsolu söktüğün zaman geri ii takman lazım ayrıca bi madde vardı aklımda şuan değil takarkende ondanda sür yoksa çukurdan geçerken gacırdar filan allah muhafaza ;)

teşekkürler burak yardımın için;)
o üyemizin aracındaki kadar parlak yapmak istemiyorum açıkçası tepeye ve ayak bölgesine abartmadan beyaz bi aydınlatma düşünüyorum önünü gösterecek kadar
plasma gösterge planımda var ancak maddi koşullar biraz zorluyor:D
gösterge sökme işi sıkıntılı dediğin gibi iyi takamazsak çukurda fln ses yaparsa hoş olmaz sökmeden de kaplanmıyor zıkkım :) bi ara sanayiye gidip sormam lazım ustalara yapan çıkarmı diye

hatta bi eklenti yapim bu resimde bi üyemizin aracından
spma0269.jpg

bu resimdeki gibi sade ama kullanışlı yapmak istiyorum tepe aydınlatmasıyla birlikte bütünlük oluşturacak şekilde

Son düzenleme:
Geri