Astra F Kullanıcıları Buraya

teşekkürler burak yardımın için;)
o üyemizin aracındaki kadar parlak yapmak istemiyorum açıkçası tepeye ve ayak bölgesine abartmadan beyaz bi aydınlatma düşünüyorum
plasma gösterge planımda var ancak maddi koşullar biraz zorluyor:D
gösterge sökme işi sıkıntılı dediğin gibi iyi takamazsak çukurda fln ses yaparsa hoş olmaz sökmeden de kaplanmıyor zıkkım :) bi ara sanayiye gidip sormam lazım ustalara yapan çıkarmı diye
Ne demek Önder ben sizden siz benden bilgi paylaştıkça zenginleşir :) bu arada dediğin gibi çok parlak olmucak dicem matta olsa bana taksicileri anımsatıyo :o kadran kaplama işine gelincede bence onu iyi bir ustaya yaptır yarın birgün ses gelmeye başladımı sıkıntı olmasın ;) sonuçta artık f-sanelerden elimizde kalan kadar mevcut :) o yüzden araçlarmızın değerini bilelim :D

hatta bi eklenti yapim bu resimde bi üyemizin aracından
spma0269.jpg

bu resimdeki gibi sade ama kullanışlı yapmak istiyorum tepe aydınlatmasıyla birlikte bütünlük oluşturacak şekilde
Evte bu biraz daha hoş olmuş orj. duruyo ama bunu kontağa değil fara bağlamak lazım ;) hatta orta konsoldaki lambalarıda bağlamanın imkanı varmıki kontağı çevrdiğinde yanması bence çok saçma :( ama bunun yerine loş (bundan dahada loş) orj. sarı rengini koysak kel alakamı olurmuki :o

Evte bu biraz daha hoş olmuş orj. duruyo ama bunu kontağa değil fara bağlamak lazım ;) hatta orta konsoldaki lambalarıda bağlamanın imkanı varmıki kontağı çevrdiğinde yanması bence çok saçma :( ama bunun yerine loş (bundan dahada loş) orj. sarı rengini koysak kel alakamı olurmuki :o
sarı sarı bi yere kadar:D bi değişiklik lazım aslında imkanlar olsa plasma kadran , orta konsoldaki aydınlatmalar fln hepsini beyaza dönüştürecem ama zor iş
kapı olayını her kapı açıldığında ayak bölgesi o kısımda aydınlanacak şekilde bağlatmak lazım öbür türlü komik durur bi kapıyı açınca heryerin aydınlanması ayrıca tabi kapı kapanınca sönmesi lazım :)

sarı sarı bi yere kadar:D bi değişiklik lazım aslında imkanlar olsa plasma kadran , orta konsoldaki aydınlatmalar fln hepsini beyaza dönüştürecem ama zor iş
kapı olayını her kapı açıldığında ayak bölgesi o kısımda aydınlanacak şekilde bağlatmak lazım öbür türlü komik durur bi kapıyı açınca heryerin aydınlanması ayrıca tabi kapı kapanınca sönmesi lazım :)
Heeh bak önder çok güzel noktaya değindin ;) loş bi ışıkla öle yaptınmı süper olur :) ama nedense beyazda yavan kalıyo :) tepe aydınlatmasıyla bir bağladınmı sorun olmaz bence ;) aslında o aydınlatmaları kapıya taşıyıp kapıya yuva açılsa dahada orj. olur ama o bundan daha tehlikeli bir iş :( en iyisi yine böyle bişey :D

beyler tepe aydınlatmasını ledlerle değiştirmek ve ayak bölgesine ledli aydınlatma yapmak istiyorum bazı konular var ama çok karmaşık geldi bu uygulamaları yapan varmı aramızdan açıklayabilirse nasıl yapıldığını çok güzel olur :D

ayrıca karbon kaplama olayınıda düşünüyorum ancak konsolu sökmek biraz zor gibi gözüküyor vidaları nerelerdedir bilen varsa açıklarsa sevinirim
ayak aydınlatmayı yaptım. tepe lambasında iki uç alıyorsun. tavan içinden geçirip sol taraftaki plastik döşe içinden geçirip göğüslük arasından sarkıtıp koltuğun solundaki plastik döşeden geçirip ön koltukların altına kabloyu geçiriyorsun. bilmem anlatabildim mi? ledli lambayı bağlıyorsun, her iki koltuğun altına da aynı hattı kullanıyon. yani paralel bağlıyon. kapı açılınca ikiside yanıyor.

arkadaşlar kafanıza göre çip almayın önce aracın genel durumunu bi ölçtürün kompresyon oranı benzin regülatörü ondan sonra yazdırın çipi nacizane tavsiyem

Geri