kıbrıs sonra ankara derken yazamadık foruma ankaraya arabayla gittim geldim ama artık uzun yola benim arabayla gitmeyi pek düşünmüyorum açıkcası
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kıbrıs sonra ankara derken yazamadık foruma ankaraya arabayla gittim geldim ama artık uzun yola benim arabayla gitmeyi pek düşünmüyorum açıkcası
Bence benzinden Dizelin gözünü seveyim hatta LPGninde
Hadiya abi demek sende soğumaya başladın ama absde olsa bişey değişmez kanımca Klimada bence gazı azalmıştır azaldığı zaman sistemde soğutmak için kompresyonun daha fazla çalıştığını duymuştum Çünkü önceden rampa çıkarken klimayla çıkmak istemeyen araç gazını değiştirdikten sonra nazlanmadan çok rahat çıktı ama frenleri gerçekten zayif ayrıca konforda malesef öleEn son h kasayla mersine gittim geldm 2 hafta önce ondan sonra benimkiyle gidince biraz tuhaflık oldu en önemli etkende frenler ya şu arabada bi de abs olsaymış tam olacakmış onun dışındada klimayı açınca çekmeme olayı insanı ister istemez soğutuyor keşke diyorum gecen ay 12 verdiklerinde verseydim
İşte abi ona bide fren sistemi desek 200-300 arası 60da klima gazı trigeri unuttum fiyatını ki yani bunlar çok normal sonuçta kaç yaşında bir araç artık parçalarının sırayla değişmenin zamanı geliyo haliyleKonforuda yazmadım artık sonucta getirdi götürdüde artık yavas yavas beni sat diyor sanki zaten şu an 107binde 10binkm sonra bide trigerle uğraş.