Astra F Kullanıcıları Buraya

100e kadar bizim araçların sıcaklıkları normaldir ;) yok 100den sonra fan açtığı halde daha halen kırmızıya gidiyosa o zaman baktırmak gerekir;) Bu arada öle bir durumda motoru pek ellememek gerekir :o geçen motor koduna bakayım derken eli yaktık :kop:

haklısınız bizim önceki arabamız ladaydı malum soğuk iklim arabası yazın sürekli hararet yapardı astrayı aldık baktık hararet 100 ü geçiyor sonra kırmızı bölgeye geldikten sonra fan açılıyor bi kaç kere korkmuştuk zaten lada dan kalma bi paranoyaklık vardı hararet konusunda :D

Bu arada biraz önce telefonla konuştum yarın gidip cam filmi çektiricem kısmet olursa:D 150 lira amerikan çizilmez 4 yıl garantili. daha önce iki arkadaşım çektirdi orda memnunlarmış.

hayırlı olsun şimdiden,resimleri bekleriz...

100e kadar bizim araçların sıcaklıkları normaldir ;) yok 100den sonra fan açtığı halde daha halen kırmızıya gidiyosa o zaman baktırmak gerekir;) Bu arada öle bir durumda motoru pek ellememek gerekir :o geçen motor koduna bakayım derken eli yaktık :kop:

geçmiş olsun... geçen formda piknikte motor üzerinde yumurta kırıp,çay demleyen arkadaşların fotoları vardı ucuz atlatmışsınız :)

geçmiş olsun arkadaşım çok üzücü,umarım ciddi bişey yoktur.:(

Geçmiş olsun sorun büyük değil umarım :(

teşekkürler, pek sorun yok ama uzuldugum nokta herseyini yaptırmıştım arabanın tapponlar vs vs vurunca içim cız ettim , ön panel biraz içeri girdi, tampon içeri goçuk, fana kadar dayanmış, büyük problemi yok, kasko yu aradım auto king e gittim 1500 YTL masraf cıkarttılar hasarsızlıgımı bozmak için sırf ustama goturdum, 150 liraya paneli geri çıkarttık, tamponu ısıtarak eski halıne aldık, işte boya rutus, tampon pasta falan yapılacagı için aracı yarın alıcam :S

Geri