Astra F Kullanıcıları Buraya

hakan hocam geçmiş olsun.yapılabilcek fazla bişey yok, bir daha olmamasını temenni etmekten başka.
maalesef ben de mahalledeki çocuklardan cok çektim,hala da çekmeye devam ediyorum.daha geçen gün ellerinde plastik sapanlarla sağa sola,havaya taş atıyorlar.yakadım bunları dedim nerden ve kaça aldınız bunları? sağlam bi azardan sonra paralarının fazlasını vererek aldım sapanlarını ve kırdım.mahallenin bakkalından almışlar.bakkala da giderek durumu anlattım.elindeki bütün sapanları bana satmasını ve bir daha getirmemesini söyledim.maazallah arabalara zarar verdikleri bi tarafa kendilerine de zarar verecekler...

arkadaşlar bnde gldim bu topiğe merhabalar:D tunerrus un da masjna koymuş olduğu çalışma benim eserim nası olmuş sizce:D:D:D

hoşgeldin aramıza
harika olmuş
ledleri nasıl bağladın? direnç falan??

arkadaşlar bnde gldim bu topiğe merhabalar:D tunerrus un da masjna koymuş olduğu çalışma benim eserim nası olmuş sizce:D:D:D

kusura bakmayın izin almadan kopyaladım linki :D

kullandığınız ledler ve dirençler hakkında bilgi verebilir misiniz?
sanırım normal led kullanmışsınız. acaba geniş açılı highflux led kullansak nasıl olur. Birde ledlerde ışık şiddeti ayarlanmıyor sanırım. Çok aydınlık olmadı mı?

yok ya ne izni burası blgiye açık bi forum:D..evet ledler normal ledler,tbiki highfluxta kullnblrsiniz fakat bnm kullndığım ledler zten 120 derece ve bnce fazlası da ışığı fazla yayarak istenilen performansı veremiceğni düşünüorum...evet ledlerin ışık şddetini ayarlamanın tek yolu direncinizi ohm'unu yükseltmek yada alçltmaktır...resmlerde çok parlk gözkyr ışklar fakat o göz alıcı parlklıklar aslnda yok telfn kamerm nednse öle çekiyor.çoğu ledde 560 ohm luk dirençler kullndm sdce far anhtarına 1k=1000ohm direnç kullndım..ledlerin herbirine dirençler bağlamak en sağlıklısı olur çok daha uzun ömrlü bi iş ypmış olrsunuz ve sonra da ledleri birbrne paralel bağladım

el becerim olsa 1 dk durmam
geçen ayak bölgesine led taktırmıştım onda bile bi sürü kablo falan çekti uğraştı usta ben hayatta yapamazdım :D
en iyisi boş bi vakitte yeniden sanayi yolları:D

...
snc00662.jpg
bu resme yakından bakınca bi detay farkettim bu orjinal steinmetz panjur değil hem bazı yerleri hafif yamuk hemde kalıba sığmamış dışa taşmış biraz birde olması gerekenden dışarda duruyor bizim ustalardan bunu yapan çıkarmı acaba :D

Sol aynamı kırmışlar evimin önünde..Sitenin otoparkı ve insan ben yaptım üzgünüm diye not bırakır.24 senedir beraberiz, bi özür dilenebilirdi..

Gecmiş olsun Efe aynalarımız rüzgar ezse kırılır zaten seninki yine boyasız bildiğim kadarıyla ona şükret.

Geri