bak o zaman iyimiş..
benim de hep aklımda olan bişeydir ama artık senin gibi anlayan birini bulup yaptırıcağız...
benim de hep aklımda olan bişeydir ama artık senin gibi anlayan birini bulup yaptırıcağız...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benimde bi sapığım oldu hergün biyerini çizio arabanınyaşamayı öğrendim
Arkadaşlar günaydın.forumda kimse kalmamış gibi.herkez deniz kenarlarına sahillere kaçmış galiba
İyi akşamlar arkadaşım.lpg taktırmak arabasını sürekli kullanan km yapan için ekonomik.ben fazla kullanmdağım ve hafta sonları bindiğim için taktırmadım.sanada lpg ile bol bol gezmelerArkadaşlar hayırlı akşamlar hepinize....Özledim muhabbet etmeyii..Sizleri...Her gün 12 saat çalışıyorum...Birde Sağlıklı yaşam için kalan vakitte spor yapmaya çalışıyorum...Bilgisayarı çok kısa süreler açabiliyorum...
Bu arada haber vereyim dedim ....yarın inşallah Lpg taktırıyorum...Atiker'de karar kıldım..Arkadaşım dün taktırdı ve Karasu ilçesine gitti.denemek amaçlı...Hesaplarına göre km de 10 kuruş yakmış..55 km lik yolda...Darısı benzinden şikayeti olup lpg taktırmak isteyenlerin başına inşallah ....