Astra F Kullanıcıları Buraya

ÖNCELİKLE HERKESE GÜNAYDIN..!

arkadaşlar bnde gldim bu topiğe merhabalar:D tunerrus un da masjna koymuş olduğu çalışma benim eserim nası olmuş sizce:D:D:D

hoşgeldin arkadaşım,istanbulda olsan yapışırdım yakana benimkini de yapalım diye malum elden bişey gelmiyor...:)

aklıma bişey takıldı bu ledlerin ömrü ne kadar oluyor? yani daha sonra patlama durumu olabilir mi?

bir de ışık şiddeti ayarlanmıyor demişsiniz yani led taktıktan sonra ekran aydınlatmasını ayar düğmesinden ayarlayamayız mı?

Sol aynamı kırmışlar evimin önünde..Sitenin otoparkı ve insan ben yaptım üzgünüm diye not bırakır.24 senedir beraberiz, bi özür dilenebilirdi..

geçmiş olsun arkadaşım maalesef astra f lerin kaderi bu alışmak lazım elden bişey gelmiyor...ben artık aynayı kaçıncı kez değiştirdiğimi hatırlamıyorum bile...

Ayna için geçmiş olsun.bu aynaları dizayn edenin her seferinde biryerleri kaşınıyordur herhalde.aynaları beyin özürlü birisine tasarlatmışlar gibi.

benimde bi sapığım oldu hergün biyerini çizio arabanın:Dyaşamayı öğrendim:D

Sol aynamı kırmışlar evimin önünde..Sitenin otoparkı ve insan ben yaptım üzgünüm diye not bırakır.24 senedir beraberiz, bi özür dilenebilirdi..
bu site sakinlerinin topunu kılıçtan geçirmek lazım,
geçmiş olsun efe

kesin koca ..tlü birisi geçerken çarpmıştır. ama ben yaptım demez kimse

eski sitede tampona vurdular,çamurluğa sürttüler,çizdiler tabi yapan piyasada yok
burda da ilk çizik bagaj kapağına geldi

çizik giderici pastalarla ne kadar çizikler kapanıyor arkadaşlar bilen var mı, haftasonu alıp denicem inş.

hakan bende de sonax'ın çizik gidericisi var.çizik konusunda istediğini vermez ama parlatma konusunda mükemmel...

Çbs'nin mavi çizik gidericisi var derinleride kapatıyordu biz autowax diye birşey aldık o kapatmadı.

çizik giderici bi ise yaramıo bi süre sonra yine gidio uğrasmayın bosa

hakan bende de sonax'ın çizik gidericisi var.çizik konusunda istediğini vermez ama parlatma konusunda mükemmel...

Çbs'nin mavi çizik gidericisi var derinleride kapatıyordu biz autowax diye birşey aldık o kapatmadı.

çizik giderici bi ise yaramıo bi süre sonra yine gidio uğrasmayın bosa

kapatmıyosa uğraşmaya da gerek yok, demekki kötü olan yerleri boyatıcaz

ÖNCELİKLE HERKESE GÜNAYDIN..!

hoşgeldin arkadaşım,istanbulda olsan yapışırdım yakana benimkini de yapalım diye malum elden bişey gelmiyor...:)

aklıma bişey takıldı bu ledlerin ömrü ne kadar oluyor? yani daha sonra patlama durumu olabilir mi?

bir de ışık şiddeti ayarlanmıyor demişsiniz yani led taktıktan sonra ekran aydınlatmasını ayar düğmesinden ayarlayamayız mı?

yoo tbiki ordan da ayarlıabilirsinz yazmaı untmuşum:D ömrü ise kesnlkle ampulden katkat fzla,tbki patlıabilir ama ampulde patlıabilir;)hmde çk daha kısa bi sürede;)

Geri