Foto da eklenebiliyo ßen bi tane ekLEdim...arkadaşlar face book ta bizimde grubumuz kurulmuş (astra f )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Foto da eklenebiliyo ßen bi tane ekLEdim...arkadaşlar face book ta bizimde grubumuz kurulmuş (astra f )
hoşgeldin aramızaArkadaşlar cok saolun..Aslında benim pek bir sorunum yok arabamla eee boşuna opel almadık dimi aslında birazda yeni oldugumdan bişey anlayamadım henüz.ondan heralde...Yalnız canımı sıkan 5 parcada boyanacak yerler var yani kücük pas ve cizikler.2 yerdede kücük boya kalkmaları var...Rutüş yapmak niyetine girdimi ama ya rengini tutturamazlarsa düşüncesiyle vazgectim..komple boyamı attırsam acaba diye düşündüm ondanda vazgectim.anlıcağınız cıkmazdayım.. bu konuda sizinde fikirleriniz ügrenmek isterim dogrusu....
Şimdiden teşekkürler....
arka sol kapıyı çarptık almanayadan kapı bekliyoruz yokmudur TR sınırları içinde satan bi yer acaba
hemen üye olalımarkadaşlar face book ta bizimde grubumuz kurulmuş (astra f )
Saol Hakan abi işte yine benim elhamlılığım die die en sonunda arabayı öldürcem yok allahtan ustalar iide bana kanıp motoru açmıyolar neyse abi walla bu huyum yüzünden böle şeylerle uğraşıyom kendime kızıyom halbuki arabada tık die bile bi ses yok lakin olduğu zamanda böle başlıyorumya ona çok kızıyom işte neyse verdiğin bilgiler için çok saol:good:Burakçım geçmiş olsun sevindim kasırganın sağlam çıkmasına,
O zaman bu facebook denilen siteye üye olma zamanı gelmiştir Arkadaşlar hep dio ol ol bende gıcıklığıa olmuyordum lakin f ksa grubu varsa neden olmayayımarkadaşlar face book ta bizimde grubumuz kurulmuş (astra f )
Walla abi opelimdeki araçları koyalım oraya özellikle cisiaylarıFoto da eklenebiliyo ßen bi tane ekLEdim...