Astra F Kullanıcıları Buraya

Arkadaşlar merhaba.Tüm astra f ciler burada olduğu için arabamdaki bir sorun için sizden bilgi almak istedim.
Aracımdaki sorun düşür devirlerde gaz yememesi.Araç boşta iken devir çabuk yükselirken,araç viteste yani yükte iken hızlanma 2000-3500 devirleri arası hızlanma yavaş oluyor.Şimdiden teşekkürler...

günaydın garaj, iyi haftalar

Arkadaşlar merhaba.Tüm astra f ciler burada olduğu için arabamdaki bir sorun için sizden bilgi almak istedim.
Aracımdaki sorun düşür devirlerde gaz yememesi.Araç boşta iken devir çabuk yükselirken,araç viteste yani yükte iken hızlanma 2000-3500 devirleri arası hızlanma yavaş oluyor.Şimdiden teşekkürler...

bizimkiler biraz geç devirlenir normaldir bence tekleme,gaz yememe gibi bişey var mı yoksa sadece yavaş mı yükseliyor devrin?

o devirlerde normaldir ama gaz yemıyorsa bi servise gösterın derim.
ancak denedinizmi bılmem ama 3.vitesle bile dik rampararı 30 kmyle çıkabilirsiniz bu araçlar bayılmıyor rampada;)60 kmyle 5.vites gidiyor zorlanmadın(benım araç 8 valf olmasına ragmen)..

o devirlerde normaldir ama gaz yemıyorsa bi servise gösterın derim.
ancak denedinizmi bılmem ama 3.vitesle bile dik rampararı 30 kmyle çıkabilirsiniz bu araçlar bayılmıyor rampada;)60 kmyle 5.vites gidiyor zorlanmadın(benım araç 8 valf olmasına ragmen)..

yok üstadım 3. viteste yokuş çıkmayı bırak 1. vitese bile aldığım oluyor.opel team servis e götüreceğim ama ön bilgi olarak sorunun nerede olduğunu öğrenmek istedim.

Geri