Puanlar açıklandı sadece daha tercihleri yapmadık 10 gün sonra yapıcaz. Sonuç tahmin ettiğim gibi ne çok iyi ne çok kötü. Hayırlısı artık bişeyler yapıcaz.
hım dogruya bende tercihler acıklandı sanıyorum kafa nerde ise puan kaç geldi bakalım alican
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Puanlar açıklandı sadece daha tercihleri yapmadık 10 gün sonra yapıcaz. Sonuç tahmin ettiğim gibi ne çok iyi ne çok kötü. Hayırlısı artık bişeyler yapıcaz.
Cengız abi sende kendıne iyi bak inşallah görüşürüz hayırlı görevler..arkadaslar ben konyaya goreve gidiyorum işin gidişatına baglı ne zaman gelirimbelli olmaz üsse gidicem nette yok oralarda kendinize iyi bakın gorusmek üüzere
Hadi kolay gelsin Cengiz arada internet cafeden filan bakarsın canım çöle gitmiyosun sonuçtaarkadaslar ben konyaya goreve gidiyorum işin gidişatına baglı ne zaman gelirimbelli olmaz üsse gidicem nette yok oralarda kendinize iyi bakın gorusmek üüzere
Haftanın ilk iş günü herkeze günaydın
Arkadaşlar merhaba.Tüm astra f ciler burada olduğu için arabamdaki bir sorun için sizden bilgi almak istedim.
Aracımdaki sorun düşür devirlerde gaz yememesi.Araç boşta iken devir çabuk yükselirken,araç viteste yani yükte iken hızlanma 2000-3500 devirleri arası hızlanma yavaş oluyor.Şimdiden teşekkürler...
o devirlerde normaldir ama gaz yemıyorsa bi servise gösterın derim.Arkadaşlar merhaba.Tüm astra f ciler burada olduğu için arabamdaki bir sorun için sizden bilgi almak istedim.
Aracımdaki sorun düşür devirlerde gaz yememesi.Araç boşta iken devir çabuk yükselirken,araç viteste yani yükte iken hızlanma 2000-3500 devirleri arası hızlanma yavaş oluyor.Şimdiden teşekkürler...
o devirlerde normaldir ama gaz yemıyorsa bi servise gösterın derim.
ancak denedinizmi bılmem ama 3.vitesle bile dik rampararı 30 kmyle çıkabilirsiniz bu araçlar bayılmıyor rampada60 kmyle 5.vites gidiyor zorlanmadın(benım araç 8 valf olmasına ragmen)..