Astra F Kullanıcıları Buraya

İlker abi sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara...

Arkadaslar vize çıkarsa bu ay sonu ingiltereye gideceğim ordan araştırırım parçaları bakacaz panjur fln alırım herhalde, birde şu alt karlık parcasını bulan yok mu ya :(

Son düzenleme:
İlker abi sevdiklerinle birlikte nice başarılı sağlıklı mutlu yıllara...

abilerim yine bişey sorucam sizlere:D
hb veya gsi coupe f kasaların spor yayları bizim statıon wagon a uyarmı bilgisii olan varmı?eğer oluyorsa jant almayıp yay takıcam daha hoş olur diye düşünüyorum:)

İlker abi sevdiklerinle birlikte nice mutlu yıllara...

Arkadaslar vize çıkarsa bu ay sonu ingiltereye gideceğim ordan araştırırım parçaları bakacaz panjur fln alırım herhalde, birde şu alt karlık parcasını bulan yok mu ya :(
ingiltere korkunç pahalı bi ülke burak bi tek 2.el araba ucuz
parça yerine bmw falan bakabilirsin :)

13 tam ideali diye düşünüyorum benim aracıma acıkcası o kadar bakım yaptırdım ama alıcı gözüylede bakınca 13 tamdır diyorum :). Yine piyasaya göre biraz pahalı olabilir ama. boyle bi aracı o fiyatlara almakta zor. ben hep sunu savunurum 15.000 lira param var o kadarlık araba bakıyorum diyenler bence 12-13000 liralık araba bakmaları gerekir.g kasa dedikmide en asagı bi en kotusu dahi olsa 17 cebinde olması lazım. ( alım satım- sigorta- ufak tefek ne kadar bakımlıda olsa biraz bakım 1000-2000 lirayı bulur ) :D

kız arkim hollandadayken benimkinin tek kapısını 2,000euroya aldı:D

Adamlar orda bizim astralara hurda gözüyle bakıyorlar. Bi program vardı hurdalıktan araba alıp parçalayıp garip araçlar haline getiriyorlardı. Adamlar hurdalıktan iki tane f kasa alıp kıtır kıtır kesip garip bi araç yapmıştı. Koltukları kemirmiştim tv nin başında :D

Geri