Astra F Kullanıcıları Buraya

ağzımdan aldın hurda gözüyle bakıyolar hakket ve ben biniyorum buarabayı :;))) hayat iste böyle seylerle terbiye ediyo insanı.D

renk renk alıp binerim kıyafetime göre :DD:D

Adamlar orda bizim astralara hurda gözüyle bakıyorlar. Bi program vardı hurdalıktan araba alıp parçalayıp garip araçlar haline getiriyorlardı. Adamlar hurdalıktan iki tane f kasa alıp kıtır kıtır kesip garip bi araç yapmıştı. Koltukları kemirmiştim tv nin başında :D

hurdaları da var elbet de piyasada gezenleri görmeniz lazım
adamların ülke de temiz olunca hepsi 0 gibiler ve birsürü vauxhall astra f gördüm, kız gibiydi hepsi
öyle düşünmeyin yani ;)

Bizimde kpss haftaya belli olacakta bende zerre çalışmadım beklentim yok seneye bakıyoruz artık öss kazanamayanlar üzülmesin kazanıncada 4 sene okuyup yine sınava giriosunuz ama o üniversite hayatı paha biçilemez :D

gecen ankara trafiğinde TİCARİ F sena gördüm. Abi bir bakmış arabaya ok vallahi ok bildiğin. Sellektör yaptım dursun diye durmadı görmedi. Taksi ci tabi "kimbilir ne yaptımda sellektör yağıyo " diye düşndü heralde..
fotolarını yayınlıycam yakında...

arkadaslar ben konyaya goreve gidiyorum :D işin gidişatına baglı ne zaman gelirimbelli olmaz üsse gidicem nette yok oralarda :D kendinize iyi bakın :) gorusmek üüzere

Puanlar açıklandı sadece daha tercihleri yapmadık 10 gün sonra yapıcaz. Sonuç tahmin ettiğim gibi ne çok iyi ne çok kötü. Hayırlısı artık bişeyler yapıcaz. :D

Geri