Astra F Kullanıcıları Buraya

uzun yol derken kayseri tarafına geliyosun herhalde ya bu seferde sen gelirsin ben olmazsam üzülecem :(

uzun yol derken kayseri tarafına geliyosun herhalde ya bu seferde sen gelirsin ben olmazsam üzülecem :(
Walla abi yine Nevşehire gidicez sonra Kayseriye ne zaman geliriz bilmiyorum inş. 2mizinde uyacağı bir vakit olur :( Çünkü cidden Kayseride öle fazla kalmıyoruz :( ondada eş dost akraba derken gün gelmiş bitmiş oluyo :( inş. abi fırsat olurda görüşürüz ;)

Evet abi doldurmanın zamanı geldi ve aracı kullanmanında zamanı geldi geçiyo bile :( şöyle biraz yurdumuzu gezmek lazım :) geçtiğimiz hafta 4 tane bosch 4 tırnak buji taktık bu haftada iç dış yıkanıp cila yapılacak sonra uzun yol :) :) :)
Saol abicim öleya maşallah sedefli boya gibi duruma göre renk değiştiriyo :) :) :)
Depoyu fulleyip gezmek inşallah bizede nasip olur.bosch 4 tırnak bujiyi taktın sonra arabada hissedilir ne gibi değişiklik oldu.4 tırnak bujiyi kaça aldın.ben şuan çift tırnak kullanıyorum 4 tırnaktaki farklılıkları merak ettim açıklarsan sevinirim

Depoyu fulleyip gezmek inşallah bizede nasip olur.bosch 4 tırnak bujiyi taktın sonra arabada hissedilir ne gibi değişiklik oldu.4 tırnak bujiyi kaça aldın.ben şuan çift tırnak kullanıyorum 4 tırnaktaki farklılıkları merak ettim açıklarsan sevinirim
Saol abicim babam ne kadar değişti desede o kadarda farkı yok :) 40 vermiş ama işçilik dahilmi değilmi bilmiyorum :( Çift tırnaklıya göre daha verimli ateşleme sunuyo diyolar ;) oda daha verimli performans oluyo :)

ben çok araştırdım bu konuyu hatta denedim...98 astra için çok bir fark sağlamıyor bazı ustalar gereksiz diyorlar

4tırnak bujiyi ben 25 liraya almıştım. İlk takıldığında baya farketmişti çok çabuk devirleniyordu araba. Ama şimdi sanırım alıştığım bi fark görmüyorum. :D Yakıtta bir değişiklik hissetmedim çok yakıyordu hala çok yakıyor :D

Herkeze günaydın.O zaman arkadaşların dediği gibi 4 tırnak buji almaya gerek yok.çift tırnak bujiye devam

Günaydın. Bu ara green kutu içi filtre düşünüyorum ama bi yandanda tatile gidicem para toparlamam lazım arabayla ilgili planları bi kaç ay erteledim :D

günaydın arkadaşlar,

benim ustam da gereksiz diyor ve o gereksiz diyorsa bencede gereksizdir işinin ehli birisi zor bulunabilecek bi usta ;)

Geri