uzun yol derken kayseri tarafına geliyosun herhalde ya bu seferde sen gelirsin ben olmazsam üzülecem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Walla abi yine Nevşehire gidicez sonra Kayseriye ne zaman geliriz bilmiyorum inş. 2mizinde uyacağı bir vakit olur Çünkü cidden Kayseride öle fazla kalmıyoruz ondada eş dost akraba derken gün gelmiş bitmiş oluyo inş. abi fırsat olurda görüşürüzuzun yol derken kayseri tarafına geliyosun herhalde ya bu seferde sen gelirsin ben olmazsam üzülecem
Depoyu fulleyip gezmek inşallah bizede nasip olur.bosch 4 tırnak bujiyi taktın sonra arabada hissedilir ne gibi değişiklik oldu.4 tırnak bujiyi kaça aldın.ben şuan çift tırnak kullanıyorum 4 tırnaktaki farklılıkları merak ettim açıklarsan sevinirimEvet abi doldurmanın zamanı geldi ve aracı kullanmanında zamanı geldi geçiyo bile şöyle biraz yurdumuzu gezmek lazım geçtiğimiz hafta 4 tane bosch 4 tırnak buji taktık bu haftada iç dış yıkanıp cila yapılacak sonra uzun yol
Saol abicim öleya maşallah sedefli boya gibi duruma göre renk değiştiriyo
Saol abicim babam ne kadar değişti desede o kadarda farkı yok 40 vermiş ama işçilik dahilmi değilmi bilmiyorum Çift tırnaklıya göre daha verimli ateşleme sunuyo diyolar oda daha verimli performans oluyoDepoyu fulleyip gezmek inşallah bizede nasip olur.bosch 4 tırnak bujiyi taktın sonra arabada hissedilir ne gibi değişiklik oldu.4 tırnak bujiyi kaça aldın.ben şuan çift tırnak kullanıyorum 4 tırnaktaki farklılıkları merak ettim açıklarsan sevinirim