Astra F Kullanıcıları Buraya

Evet bu sabah acı gerçekle bende karşılaştım :( ben bu devletin taaaa ...... :mad: :mad: :mad: :mad: İnanın insanı taşıtlarından soğutur bu hükümet ben 2,80den filan alırım derken 3,15 yazısını görünce daha bişey demiyorum Allaha havale ettim allahlarında bulsunlar zaten cebimizde 3-5 kuruş var onuda benzine yatırıyoruz :mad:
vee sonuç abi kaçlık atalım mümkünse atmayın kolay gelsin diyip geri döndüm :kop: :kop: :kop:

Ben bela okumaktan bıktım...Bu devlet için kılımı bile kıpırdatmam....Benden alınan vergilerde haram zıkkım olsun...Bunu yapan hükümet üyelerinin çoluğundan çocuğundan çıksın inşallah....Bu kadar basitmi ekonomi yürütmek oh sıkıştık para lazım yap benzine zammmı...Şerefsizler....

Bu arada bugün Hayırlısı ile Tartarini Lpg taktırdım..1.600 tl ye...Kurtuldum şimdilik benzin tantanasından...Benden size tavsiye düşünmeyin bile taktırmak için...Eğer bu arabaya binecem diyorsanız lpg kesinlikle taktırın derim ben...Zaten garajda en genç arabamız 98 model,11 yaşında son demlerinde bari ekonomik ve rahat rahat kullanın arabanızı...

Mutlu abi lpg hayırlı olsun benzinden kurtuldun artık ya bizim millet adam olmaz öyle bir eylem yapacaksın ki yer yerinden oynayacak hatta bu eyleme şehirlerarası yolcu taşıyan otobüslerde katılacak bak o zaman neler oluyor.

Mutlu abi lpg hayırlı olsun benzinden kurtuldun artık ya bizim millet adam olmaz öyle bir eylem yapacaksın ki yer yerinden oynayacak hatta bu eyleme şehirlerarası yolcu taşıyan otobüslerde katılacak bak o zaman neler oluyor.

Allah razı olsun Burak....İnşallah sizde kurtulursunuz bu çileden...

Aslında bana mail gelmişti...Yalnız zammı firmaların yaptığı zananedilerek yollanmışş bir mail...Ana fikir yakıtı bir şirketten alıp,diğerlerinde almamak ve mecburi indirime zorlamaktı ama bu durumda muhattap devlet olduğu için ne yapabilriz onu bilmiyorum...

Yok abi ben lpg taktırmayacam ancak satarak kurtulurum kurtulursam şimdilerde bilmiyorum ne olur herşey birşeylere bağlı kalıyor şimdilik katlanıoruz öle zaten eskisi gibi keyfe keder gezmelerde bitti şimdilerde bi yerden bi yere giderken biniyorum sadece.

biraz önce yemek yerken restorantın camından benzincinin tabelası görünüyordu. Allah allah eski fiyatları değiştirmemişler heralde dedim. O sırada babam haberi verdi. Benzindeki vergi düşürülsün derken dahada arttırılmış 20kr zam gelmiş dedi. Yediğim yemek boğazıma dizildi. Etmediğim küfür kalmadı içimden. Haram zıkkım olsun benzine verdiğimiz vergiler. Şeytan diyor arabayı şirketin üstüne geçir. Benzinin vergisinide ordan düşür. Hep büyük holdingler mi yapıcak bizde kendi çapımızda elimizden geldiğince birşeyler yapalım bari.

en güzelini ben yapıyorum heralde.babam arabayı kullanmadıgından hafta sonları 20 tl lik benzın 2 3 tur bazen aksam 1 2 tur sonra garaja:)

Geri