Astra F Kullanıcıları Buraya

Biraz önce cama çıktım bir baktım şirket binasının önüne bir kamyon yanaşmış karşıdaki dükkana birşeyler indiriyorlar bakın neler var kamyonda

spma0442.jpg

spma0443.jpg

Bir iki tane astra H farından başka işe yarar birşey göremedim :D

Arkadaşlar bezin fiyatları düştü diye sevinemeden bügün benzine zam geldi.95 oktan 3.15 kuruş motorinde 2.53 kuruş olmuş.ben bu hükümete söyleyecek kelime bulamıyorum.memleketi yaşanmaz hale getirdiler artık.imkanım olsa gider yurt dışanda yaşarım.en azından orda hayat standardı var.burda herşey allaha emeanet.tc vatandaşı olarak hiçbir değerimizin olmadığına inanıyorum artık kendi adıma

Bizim araba satılıktır f ci abilerim ve kardeşlerim:)
94 model 153.000 de ekstraları bılıyosunuz zaten.sahibinden.comda ilanı var.olurda eşiniz dostunuz arıyorsa 10.000 tl son fiyattır(muzık sıstemı hariç).saygılar..

Arkadaşlar bezin fiyatları düştü diye sevinemeden bügün benzine zam geldi.95 oktan 3.15 kuruş motorinde 2.53 kuruş olmuş.ben bu hükümete söyleyecek kelime bulamıyorum.memleketi yaşanmaz hale getirdiler artık.imkanım olsa gider yurt dışanda yaşarım.en azından orda hayat standardı var.burda herşey allaha emeanet.tc vatandaşı olarak hiçbir değerimizin olmadığına inanıyorum artık kendi adıma
nası ya :eek::eek:
alamadık indirimli benzinden
!@?**!!

ben bugün gaz almaya girdim; girişte 1.45 yazıyordu; 10 dkika beklettiler; abi zam geldi dediler,1.59 dan aldım....

düzeltme. zammı hükümet yapmış. Kaynak arayışı neden hep halktan olur. Neden devletin eli vatandaşıon cebinden çıkmaz. Kamuda onca kullanılan devlet arabaları var. Şube müdürleri, yardımcıları onların yardımcıları hatta onlarında yardımcıları herkesin altında devlet arabası. Askeriye desen öle. Bu millet helal ile haramı neden birbirinden ayrımadan yaşıyor. Hadi yok diyelim. Abicim hayatla ilgili hak hukuk anlayışınızda mı yok yaa. çocuklarınıza 2 kere 2 4 den başka doğru varsaydığıonız ne öğretiyorsunuz. hakkatten çok ilginç bir ülkede yaşıyoruzz çoookkkkkkk. Atatürk saltanatı kaldırmışmış peh. Abi rahmetli kaldırmaya çalışmış. Ancak insanların beynindeki tonlarca betonu kim nasıl kaldıracak.

Son düzenleme:
İmkanım olsa bende giderim geri kıbrısa dahada gelmem benzinde 1850 hiç yoktan orda insana saygı insan olduğu için değer veriliyor yazık yaa çok kolay kazanılıyor sanki para.

Akaryakıt bayileri bizim 3.15 kuruşa aldığımız benzini kamu araçlarına 2.30 kuruşa satıyormuş ya.aradaki farka bak.sanki biz başka memleketin çocuklarıyız

zaten 2 küsürü vergi o benzinin...
zenginin ödemediği vergiyi biz maaşı almadan maaşımızdan kesiyor, bide harcarken vergi alıyor
zengin napıyor, 200-300 bin liraya satılan lüks cipi mersoyu falan alıyor, şirketine gider kaydediyor kdvsini aynen vergiden düşüyor, böylece araba ona ucuza geliyor, e satarken de değerinden satıyor, arada fark oluşturan kısmı yine biz ödüyoruz.. :mad:
tabi bu zengin min.3000cc motorunun yaktığı benzini de şirkete gider göstererek vergiden düşüyor.. onu da biz maaşlı kişiler ödüyoruz :mad: :mad:
tersine robin hood, fakirden alıp zengine veriyor...

Geri