- Konuyu Başlatan
Arkadaşlar dün başıma acayip bir olay geldiKayseriye doğru giderken Erciyes'in rampaya sardım.araba 100-110 çıkıyo rampaları hiç araba kalmadı arkamda çok hoşuma gitti.hey yavrum astra diye sevdim bidedemekki nazar ettim.biraz sonra araba birden çekmez oldu.bide baktım ki arkadan öyle bir duman atıyor görecektinizTren gibi beyaz yağ dumanı,şok geçirdimDurdum stop ettim.3dk sonra hareket ettim.bir müddet duman ata ata devam ettim.sonra gittikçe yağ atmayı kesti ve çekiş de tamamen düzeldi çok şükür.şu an çok iyi.ne duman var ne de çekiş düşüklüğü:good:bir an böyle bir şok geçirdim.motor yanıyor sandım yahuServise götürdüm hemen sonra.Yağ seviyesini çok yüksek buldular.Fazla yağı sıkıştırma esnasında atmıştır dediler.Biraz yağın çıkarılması gerek dediler.Bense yağ sekmanlarının bir an dönmüş olabileceğinden şüphelendim:sorry:ama şu an kesinlikle sorun yok çok şükürYa bizim arabanın kaç lt yağ aldığını biliyor musunuz?4lt koydurmuştum çok mu acabaAma gerçekten yağ çubuğuna göre çok görünüyor.