direksiyonu tam çevirince devir biraz oynuyo, o da normal.Valla Hakan bende o arkadaşın yazısını okudum ondan cesaret alarak gittim...Fiyat uçuk gelince vazgeçtimm.
Parçalar konusunda şunu söyleyebilirimm...Bu arkadaşlar Sakarya'da sadece Opelin yedek parçalarını satıyorlar ve Opelin özel servisi olarak calışıyorlar O yüzden sanırım orjinal diyebilirimm..Sakarya'dan opelci arkadaşlar bilir.Opel Yaşar Çamdağ...
Bu arada direksiyon pompasının arızalandığını nasıl anlarız..Direksiyonu cevirdigimde motor devrini biraz etkiliyor..Bu pompa sorununun bir işaretimi?
sanıyorum direksiyonun dönüşü zorlanır, pompalar hakkındaki genel bilgimden
arızalı pompa hidrolik güç veremez, veya gerekli gücü vermek için motordan fazla güç çeker,
direksiyon zor dönmüyosa, devrini de çok çok zorlanıyomuş gibi yapmıyosa bence sorun yoktur...
efe istanbul trafiğinde hiç bişey test edilmez ,abicim şehir içi gör sen bidesenden ricam, otomatik astra f i bide istanbul trafiğinde test edersen...
ben genelde uzun yol kullanıyorum küçük yerde yaşadığım için ş.içi trafiği pek görmüyorum,
ama istanbul trafiğinde telef olmuşluğum var doğrudan %50 ekliyoruz yakıt sarfiyatına malesef