Astra F Kullanıcıları Buraya

montaj yaklaşık bir gün sürer; ruhsat işlemleride bir gün;ama muayene süren varsa bir süre işletmeden binebilirsin, bu arada muayeneden geçebilmek için de ek masraflar çıkabilir....

muayeneden daha yeni geçtik 0 kusurla.. 4 ay falan oldu.

hakan taktır dedim sana.gel taktıralım benim sistemden.ben konuşurum atiker fiyatına taktırırız.montaj birgün sürüyor.sonra ruhsata işletmek için tuv'e gidiyorsun.EK 1 le tesbit yapılıyor.taktırdıktan sonra sızdırmazlık için muyene gidiyosun.tesbitten ve genel muayeneden geçiyor araban sonra muameleciye göndercen ruhsatı işlenecek.gazı 1000.tl taktırsan.25 sızdırmazlık.124 muayene harcı.ruhsatlarada 150 gider.hesabını yap.haa bide gazı taktırınca bujileri yeni alıcaksın kabloların iyi olacak.boğazı temizletcen.bi ton ıvır zıvır.
uzun vade binicem diyosan taktır ama bi sene sonra satarım diyosan taktırma.
en az 5 sene binerim diye düşünüyorum...

car 400e terfi ettim bugün en değisik gelen özellikte hız arttıkca ses artma özelliği:))))

gün itibariyle bide dün dolmuscuda gördüğüm ledlerden sonra bugün farın altındaki ledleri söktüm:)

arkadasım da F kasa var ve baya bir kullandım standart olarak arabann viraj kabiliteyi iyi değil bende 2008 H kasa var bu arada pazar günüde gider b arkdasım G kasa aldı astranın 3 kasası elimizde var aramızda 2010 gelio kim alacak die b espiri olmustu F kasanın performansı baya iyi ama benım H kasaya göre karsılastırırsak viraj hiç almıyo diyebilirim yalnız benım arabadan serii 1.6 100 hp yazıyor russatında genel olarak bayağı bir sağlam gibi yalnız şunu fark ettım k motor 100 dereceden sonra fan açıyor bilen varmı?bunu aranızda bir bilgi alabirim =)

doğrudur benimkide 100 de açıyo tam--bu kasa böyledir sıcak çalısmayı sever

arkadasım da F kasa var ve baya bir kullandım standart olarak arabann viraj kabiliteyi iyi değil bende 2008 H kasa var bu arada pazar günüde gider b arkdasım G kasa aldı astranın 3 kasası elimizde var aramızda 2010 gelio kim alacak die b espiri olmustu F kasanın performansı baya iyi ama benım H kasaya göre karsılastırırsak viraj hiç almıyo diyebilirim yalnız benım arabadan serii 1.6 100 hp yazıyor russatında genel olarak bayağı bir sağlam gibi yalnız şunu fark ettım k motor 100 dereceden sonra fan açıyor bilen varmı?bunu aranızda bir bilgi alabirim =)
100 olmadan fan açmaz,
sıcağı seviyo motorlar, bide hareket halindeyken pek göremezsin o kadar hararet, kolay soğur.
viraj kabiliyeti yorumun tuhaf geldi, ben çok memnunum viraj performansından. arkadaşınınkinde bi sıkıntı olmasın??
tabi H kullanmadım hiç belki o daha iyidir.

H kasa viraj olarak daha iyi sonuçta h kasalar süspansiyon bakımındanda bizim araçlardan yeni ve yaş farkı var doğal olarak böyle olması normal bence.

ama h kasaların tavan yerden bizimkilere göre çok yüksek.
ağırlık merkezi farkından kurtarması lazım bizimkilerin derim ben

Geri