Astra F Kullanıcıları Buraya

yani siyahtan hangisini kesersek keselim fark etmez

farkeder ,ekrana gideni keseceksin;aynı fişten iki kablo çıkıyor, biri antene diğeri ekrana;antene giden kalacak ;tam rengi hatırlayamadım ama biri siyahtı,deneyerek bulabilirsin....

Arkadaşlar nasılsınız...Sürekli giremesemde takip etmeye çalışıyorum muhabbetlerinizi....Benimde antene ihtiyacım var bende çakma elle açılan adi bir anten var...Orjinalini takmak istiyorum ama fiyatı hakkında bilgisi olan varmı...

SEVGİLİ GARAJ SAKİNLERİ.ÇOK SEVDİĞİM GÜZEL GÜNLERİMİ GEÇİRİRKEN BANA SAHİTLİK YAPAN ASTRA mı ELİMDE OLMAYAN SEBEPLERDEN DOLAYI SATMAK ZORUNDA KALDIM.ASLINDA Bİ İNAT VE HIRS UĞRUNA GİTTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.İNATÇI ASİ KIZA ATFEN...ASTRAM OLMASA RUHUM BURDA ARA ARA YAZARIM.SADECE SUSARAK ÖZLÜYORUM SENİ

Arkadaşlar nasılsınız...Sürekli giremesemde takip etmeye çalışıyorum muhabbetlerinizi....Benimde antene ihtiyacım var bende çakma elle açılan adi bir anten var...Orjinalini takmak istiyorum ama fiyatı hakkında bilgisi olan varmı...

USTAT ben almıştım aksaray dan BERU marka alman.100 tl ye.çok süper bi anten.ama bulman şu aralar zor çünkü son bitane kalmış adam satana kadar göbeğim çatladı alda kurtulalım demişti:)çay da ısmarlamıştı.cayna çuyna alma.Aslında HIRSCHMANN AL DİCEM AMA çok tuzlu.fiyatı 150 euro kadar.mercedes wolkwagen audı volvo gibi markalara üretiyor ve türkiyede orıjınali bulmak zor ben almanyadan sormuştum 130 euro dedi.KARAR SENİN

USTAT ben almıştım aksaray dan BERU marka alman.100 tl ye.çok süper bi anten.ama bulman şu aralar zor çünkü son bitane kalmış adam satana kadar göbeğim çatladı alda kurtulalım demişti:)çay da ısmarlamıştı.cayna çuyna alma.Aslında HIRSCHMANN AL DİCEM AMA çok tuzlu.fiyatı 150 euro kadar.mercedes wolkwagen audı volvo gibi markalara üretiyor ve türkiyede orıjınali bulmak zor ben almanyadan sormuştum 130 euro dedi.KARAR SENİN

Of of of...Çok pahallıymış...Almanya'dan arkadaşımla getirttireyim dedim hayırsız çıktı...Artık bakacağız bir hal çaresine.....

SEVGİLİ GARAJ SAKİNLERİ.ÇOK SEVDİĞİM GÜZEL GÜNLERİMİ GEÇİRİRKEN BANA SAHİTLİK YAPAN ASTRA mı ELİMDE OLMAYAN SEBEPLERDEN DOLAYI SATMAK ZORUNDA KALDIM.ASLINDA Bİ İNAT VE HIRS UĞRUNA GİTTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.İNATÇI ASİ KIZA ATFEN...ASTRAM OLMASA RUHUM BURDA ARA ARA YAZARIM.SADECE SUSARAK ÖZLÜYORUM SENİ
tekrar hayırlısı olsun Koray,

arkadaşlar son benzin zammından sonra artık gözüm döndü ilk fırsatta atikere gidiyorum.
montaj + ruhsat vs. işlemleri ne kadar sürüyor??

tekrar hayırlısı olsun Koray,

arkadaşlar son benzin zammından sonra artık gözüm döndü ilk fırsatta atikere gidiyorum.
montaj + ruhsat vs. işlemleri ne kadar sürüyor??

montaj yaklaşık bir gün sürer; ruhsat işlemleride bir gün;ama muayene süren varsa bir süre işletmeden binebilirsin, bu arada muayeneden geçebilmek için de ek masraflar çıkabilir....

hakan taktır dedim sana.gel taktıralım benim sistemden.ben konuşurum atiker fiyatına taktırırız.montaj birgün sürüyor.sonra ruhsata işletmek için tuv'e gidiyorsun.EK 1 le tesbit yapılıyor.taktırdıktan sonra sızdırmazlık için muyene gidiyosun.tesbitten ve genel muayeneden geçiyor araban sonra muameleciye göndercen ruhsatı işlenecek.gazı 1000.tl taktırsan.25 sızdırmazlık.124 muayene harcı.ruhsatlarada 150 gider.hesabını yap.haa bide gazı taktırınca bujileri yeni alıcaksın kabloların iyi olacak.boğazı temizletcen.bi ton ıvır zıvır.
uzun vade binicem diyosan taktır ama bi sene sonra satarım diyosan taktırma.

Geri