hadi hayırlısı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani siyahtan hangisini kesersek keselim fark etmez
Arkadaşlar nasılsınız...Sürekli giremesemde takip etmeye çalışıyorum muhabbetlerinizi....Benimde antene ihtiyacım var bende çakma elle açılan adi bir anten var...Orjinalini takmak istiyorum ama fiyatı hakkında bilgisi olan varmı...
USTAT ben almıştım aksaray dan BERU marka alman.100 tl ye.çok süper bi anten.ama bulman şu aralar zor çünkü son bitane kalmış adam satana kadar göbeğim çatladı alda kurtulalım demiştiçay da ısmarlamıştı.cayna çuyna alma.Aslında HIRSCHMANN AL DİCEM AMA çok tuzlu.fiyatı 150 euro kadar.mercedes wolkwagen audı volvo gibi markalara üretiyor ve türkiyede orıjınali bulmak zor ben almanyadan sormuştum 130 euro dedi.KARAR SENİN
tekrar hayırlısı olsun Koray,SEVGİLİ GARAJ SAKİNLERİ.ÇOK SEVDİĞİM GÜZEL GÜNLERİMİ GEÇİRİRKEN BANA SAHİTLİK YAPAN ASTRA mı ELİMDE OLMAYAN SEBEPLERDEN DOLAYI SATMAK ZORUNDA KALDIM.ASLINDA Bİ İNAT VE HIRS UĞRUNA GİTTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM.İNATÇI ASİ KIZA ATFEN...ASTRAM OLMASA RUHUM BURDA ARA ARA YAZARIM.SADECE SUSARAK ÖZLÜYORUM SENİ
tekrar hayırlısı olsun Koray,
arkadaşlar son benzin zammından sonra artık gözüm döndü ilk fırsatta atikere gidiyorum.
montaj + ruhsat vs. işlemleri ne kadar sürüyor??
Of of of...Çok pahallıymış...Almanya'dan arkadaşımla getirttireyim dedim hayırsız çıktı...Artık bakacağız bir hal çaresine.....