yarın bi takıp denicem lastikleri.resimleri koyarım foruma.zannedersem ince yanak bu lastikler daha görmedim.birazdan gelecek komple.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
165-70-14 biraz ufak kalmış en azından 175-65-14 olmalı bence standartı o diye biliyorum. Biz 185-60-14 kullanıyoruz hiç bir sıkıntı yok. 195-50-15 olsada fena olmaz aslında
arkadaşlar yeni aklıma geldi benim alete bi usbli sony mp3 takıcam.ama eski teybin soketlerini kesersem saat tarih ve ısı göstergesi olan ekran gidermi?bana başından geçen arkadaşlar varsa bu konuda yardımcı olun bi zahmet.
aynısını ben de yapıcamarkadaşlar yeni aklıma geldi benim alete bi usbli sony mp3 takıcam.ama eski teybin soketlerini kesersem saat tarih ve ısı göstergesi olan ekran gidermi?bana başından geçen arkadaşlar varsa bu konuda yardımcı olun bi zahmet.
takacağın teyp iso soketliyse hiç sorun olmaz; orjinal teyp iso soketli; ancak iso sokete ek olarak bilgi ekranı için bir soket daha var ve bu soketi kesmeni hiç tavsiye etmem;eğer yeni teyp iso soket değilse soketi kesebilirsin sorun olmaz yada sıyırarak bağlarsın; ya da ıso soket dönüştürücü kullanabilirsin ama yeni yeybi bağladığında teyp açıkken tarih ekranın silinecektir; bunun silinmemesi için orjinal soket üzerinde çiftli motorlu anten kablosu var; bunun siyah olanını kesmen yeterli.....
şimdi benim arabada otomatik antende var.siyah kabloları söküp antene bağlasak ekran gidermi gitmezmi?
anten kısmında iki kablo var; birini kesince ekran direk tarihi gösterecek;zaten diğer kablo otomatik anteni açıp kapamak için....
aynısını ben de yapıcam
vazmı geçtin satmaktan??