Astra F Kullanıcıları Buraya

garajda satılık çok :) astra f garaj yerine astra f galeri mi desek adına :D

f ciler şöyle bi durumum var başına gelen oldu mu;
bir hafta kadardır sabahları arabayla yola çıkıyorum ve içerde feci benzin kokusu geliyor, dışardan geliyo sandım ama değil arabadan geliyor, akşam iş çıkışı bakıyorum koku yok, sadece sabahları ve içerde, durup dışarda koklayarak dolaşıyorum yine koku yok sadece içeri geliyor
koklamaktan manyak oldum, nedir bunun sebebi bilen var mı??
abi biz arabayı ılk aldıgımızda aynısı olmuştu.benzın pompasında ufak bi yarık varmış ondanmış.(motordakı ufak benzın pompası değildi arka çamurlugun içinden başlayan pompaydı.arka davlumbaz yoktu bızımkınden ordan bılıyorum:)

garajda satılık çok :) astra f garaj yerine astra f galeri mi desek adına :D

f ciler şöyle bi durumum var başına gelen oldu mu;
bir hafta kadardır sabahları arabayla yola çıkıyorum ve içerde feci benzin kokusu geliyor, dışardan geliyo sandım ama değil arabadan geliyor, akşam iş çıkışı bakıyorum koku yok, sadece sabahları ve içerde, durup dışarda koklayarak dolaşıyorum yine koku yok sadece içeri geliyor
koklamaktan manyak oldum, nedir bunun sebebi bilen var mı??

hakan arabanın sağ tarafında arkada lastiğin orda küçük bi pompa var eğilip bi bak bakalım onun dibinden veya gövdesinden atar.yada bi kanala sok benzinlikte kaldırsınlar bi baksınlar.şamandıradanda gelebilir.ama tahminin arkadan atıyordur.

hakan arabanın sağ tarafında arkada lastiğin orda küçük bi pompa var eğilip bi bak bakalım onun dibinden veya gövdesinden atar.yada bi kanala sok benzinlikte kaldırsınlar bi baksınlar.şamandıradanda gelebilir.ama tahminin arkadan atıyordur.
koray abi bende aynı yerden bahsedıyorum:) büyük ihtimal ordan kaçırıyordur 10 küsür yaşında arabalar tabiki zamanla aşınıyor..

iyiyz ne yapalım çalışıyorum iş yerinde arabayla fazla ilgilenemiyorum ilgilenen yerlerim ağrıyor hükümet sağolsun :(I

depo delinmistir...yada pompanın hortumu yırtılmıstır banada olmustu

pompanın hortumun yırtıldını göremenki
koltuğun altında ya pompa

Geri