iyiyiz abi çok şükür sen nasılsın?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
abi biz arabayı ılk aldıgımızda aynısı olmuştu.benzın pompasında ufak bi yarık varmış ondanmış.(motordakı ufak benzın pompası değildi arka çamurlugun içinden başlayan pompaydı.arka davlumbaz yoktu bızımkınden ordan bılıyorumgarajda satılık çok astra f garaj yerine astra f galeri mi desek adına
f ciler şöyle bi durumum var başına gelen oldu mu;
bir hafta kadardır sabahları arabayla yola çıkıyorum ve içerde feci benzin kokusu geliyor, dışardan geliyo sandım ama değil arabadan geliyor, akşam iş çıkışı bakıyorum koku yok, sadece sabahları ve içerde, durup dışarda koklayarak dolaşıyorum yine koku yok sadece içeri geliyor
koklamaktan manyak oldum, nedir bunun sebebi bilen var mı??
garajda satılık çok astra f garaj yerine astra f galeri mi desek adına
f ciler şöyle bi durumum var başına gelen oldu mu;
bir hafta kadardır sabahları arabayla yola çıkıyorum ve içerde feci benzin kokusu geliyor, dışardan geliyo sandım ama değil arabadan geliyor, akşam iş çıkışı bakıyorum koku yok, sadece sabahları ve içerde, durup dışarda koklayarak dolaşıyorum yine koku yok sadece içeri geliyor
koklamaktan manyak oldum, nedir bunun sebebi bilen var mı??
koray abi bende aynı yerden bahsedıyorum büyük ihtimal ordan kaçırıyordur 10 küsür yaşında arabalar tabiki zamanla aşınıyor..hakan arabanın sağ tarafında arkada lastiğin orda küçük bi pompa var eğilip bi bak bakalım onun dibinden veya gövdesinden atar.yada bi kanala sok benzinlikte kaldırsınlar bi baksınlar.şamandıradanda gelebilir.ama tahminin arkadan atıyordur.
o daha aklıma yattı şimdi, koltuk altındaysa içeri kokutması daha mantıklı.. dışarda hiç koku yok çünkü...pompanın hortumun yırtıldını göremenki
koltuğun altında ya pompa